Ten utwór został doceniony przez użytkowników. violetta Opublikowano 3 Maja Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 3 Maja chciałabym na gorącym piasku szaleć zakrywać piersi muszlami i zawstydzona skóry zasypanej muśnięciem pocałunkami w rytm fal kłęb rozgałęzienia palców gdzie piana zastygnie na ciele koronką miękkim liściem bananowca będą usta 13
violetta Opublikowano 3 Maja Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja @jaś wystarczy pojechać nad morze;) Albo pomarzyć :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 3 Maja Zgłoś Opublikowano 3 Maja @violetta Oj Violka, Ty kusicielko, zaraz się zbiegną do Ciebie :) 1
moina Opublikowano 3 Maja Zgłoś Opublikowano 3 Maja @violetta Oj lubię w Tobie tą kobiecość... Może Ci się spodoba 1
Witalisa Opublikowano 3 Maja Zgłoś Opublikowano 3 Maja @violetta Co by tu doszyć? O! – na skórce od banana można się poślizgnąć i wypuścić coś z ręki Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
violetta Opublikowano 3 Maja Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja @Witalisa muszelki wypuścić, można je tulić do uszu :) na skórkach na piasku nie upadnie się :) 2
- - - Opublikowano 3 Maja Zgłoś Opublikowano 3 Maja Pokrętna składnia - nie dało się prościej? Tekst się dusi w tych dziwacznych konstrukcjach, Metaforycznie jest przyzwoity, wszystkie obrazy tym razem z jednej parafii - ok. - z liściem bananowca zmysłowo wieńczącym całość. 2
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 4 Maja Zgłoś Opublikowano 4 Maja Witaj - super - Pzdr. uśmiechem. 1
violetta Opublikowano 4 Maja Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja @Naram-sin haha tak się udało:)śniło mi się i tak szybko zapisywałam :) @Waldemar_Talar_Talar dzięki:)
andreas Opublikowano 4 Maja Zgłoś Opublikowano 4 Maja @violetta @violetta "Leżycie na plaży w leniwej podaży i marzycie o popycie." - Sztaudynger Pozdrowionka. 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 4 Maja Zgłoś Opublikowano 4 Maja u Ciebie jak zwykle portal randkowy:)) a czym zostanie tu brzoskwinia swoim nabrzmieniem woła weź mnie słodką ambrozję przypomina i każdy skonsumuje chętnie :))) 1
violetta Opublikowano 4 Maja Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja @Robert Witold Gorzkowski dziękuję, chociaż średnio się podoba:) @Jacek_Suchowicz u mnie minęły czasy randkowania:)
Robert Witold Gorzkowski Opublikowano 4 Maja Zgłoś Opublikowano 4 Maja @violetta powiem szczerze że nie widziałem jeszcze wiersza żeby się wszystkim podobał. Druga sprawa, jest to portal gdzie każdy pisze więc i oceny są skrojone pod swój gust. Ja bym nie brał tych ocen do serca. 1
Rafael Marius Opublikowano 4 Maja Zgłoś Opublikowano 4 Maja @violetta Muszelki nad morzem miło się kojarzą z dzieciństwem. 1
violetta Opublikowano 4 Maja Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja @Rafael Marius na Majorce je zbierałam:) 1
Rafael Marius Opublikowano 4 Maja Zgłoś Opublikowano 4 Maja Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Też na "m". 1
Rekomendowane odpowiedzi