Jego Alter Ego Opublikowano 5 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 nadawać źrenicom odpowiedni kształt tylko ty potrafisz tak robić zdjęcia lubię każde także te w pośpiechu gdy na ziemi zostają rzeczy najbardziej jednak lubię zmęczyć się przy tobie
karola karo Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 "nadawać źrenicom odpowiedni kształt tylko ty potrafisz tak robić zdjęcia" te dwie zdecydowanie mają w sobie "coś", to "coś" nawet wybiega poza szeroko rozumiane pojęcie coś-ów, może to ta odrobina intymności bardzo subtelnie podana odbiorcy...?! mam jedynie "zastrzeżenie" do : najbardziej jednak lubię zmęczyć się przy tobie wiem co autor stara się osiągnąć, a raczej mogę się domyślać i bedzie to ciekawe, o ile pokusi się o element zaskoczenia, może odrobinę tajemnicy ?! ogólnie i w szczegółach jestem na "tak"
stanislawa zak Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 coś moje kom. nie chca docierać wysiłek wczorajszy na nic, ale dziś mówię tak! bardzo ładnie- pozujesz aż do zmęczenia?
Rekomendowane odpowiedzi