violetta Opublikowano 1 Maja Zgłoś Opublikowano 1 Maja przy dźwiękach śpiewu ptaków w wiosenny poranek piskliwy odgłos wydobywający się z miękkich warg twój zapach świeżego powietrza i mój kwiatów wiśni ciche i pełne energii w tym samym czasie rozkwitamy lawendową i waniliową herbatą latte podaną razem gorącą tarteletką ze śmietankowym serkiem truskawkami 6
andreas Opublikowano 1 Maja Zgłoś Opublikowano 1 Maja @violetta Siedzę sobie właśnie na ranczo pod Częstochową i mam podobny wokół obrazek, tylko menu inne. Pozdrowionka.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 1 Maja Zgłoś Opublikowano 1 Maja Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ponoć jak facet przywali świeżym powietrzem to i zapach kwiatów wiśni nie pomoże coś z tym zrób 1
violetta Opublikowano 1 Maja Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja @Jacek_Suchowicz w moim odczuciu inny facet ;)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 1 Maja Zgłoś Opublikowano 1 Maja Witaj - pyszny wiersz - idę zaparzyć wiśniową herbatkę - Pzdr.uśmiechem.
- - - Opublikowano 1 Maja Zgłoś Opublikowano 1 Maja Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Po tym zestawie pierwszy raz od dawna mam smaka na wódkę i śledzia. 1
violetta Opublikowano 1 Maja Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja @Naram-sin ja jestem abstynentką:) na śniadanie śledź i coś słodkiego okej:) Po drodze chrzan znalazłam:) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zakwitł na dziko:) dobry do śledzia:) 1
Rafael Marius Opublikowano 1 Maja Zgłoś Opublikowano 1 Maja Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podobnie i u mnie. A ja już jestem ukojony. 1
violetta Opublikowano 1 Maja Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja @Rafael Marius u mnie rankiem śpiewają:) jak cudnie, rześkie powietrze:) kocham takie poranki:)
violetta Opublikowano 1 Maja Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja Konstytucja Polski, z wiarą to przesadzili:) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Ewelina Opublikowano 2 Maja Zgłoś Opublikowano 2 Maja @violetta Twoje wiersze działają na mnie niezmiennie kojąco. Pięknego dnia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Wiesław J.K. Opublikowano 3 Maja Zgłoś Opublikowano 3 Maja Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @violetta mniam mniam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
violetta Opublikowano 3 Maja Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja @Wiesław J.K. zagranicą są przynajmniej gotowe:) Ale ze świeżymi truskawkami i serkiem naturalnym Bieluch najlepsze:) 1
Wiesław J.K. Opublikowano 3 Maja Zgłoś Opublikowano 3 Maja Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @violetta Prawda! Smacznego. :) 1
violetta Opublikowano 3 Maja Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja @Wiesław J.K. dziękuję za miły odbiór wiersza :) 1
Rekomendowane odpowiedzi