Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 28 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia (edytowane) cisza do snu się przytuliła szepnęła przy tobie czuję się szczęśliwa wiem że kochają cię gwiazdy że pająk ci zazdrości gdy nocne otwierasz drzwi sen się do niej uśmiechnął powiedział miła jesteś zapraszam do gry w tej grze nie będzie miejsca na smutek ani trudne łzy będziemy wspólnie z tobą i mną uszczęśliwiać tych co śnią których czasem boli dzień oszpecony trudnym Edytowane 28 Kwietnia przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 2
Witalisa Opublikowano 28 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia @Waldemar_Talar_Talar - przebiegła ta cisza, przedtem intrygująca, teraz intrygantka; sequele są ryzykowne, ale pająk się jeszcze nie wypowiedział...
- - - Opublikowano 28 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 1) Przy tobie czuję się bezpiecznie. Literówka. 2) wspólnie z tobą i mną. Tzw. masło maślane. 3) Wiersz powinien zakończyć się na trzeciej cząstce.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 28 Kwietnia Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - ciągle krytykujesz - pokaż się wierszem bym mógł się odnieść do twoich komentarzy - czego się boisz - Pzdr. Witaj - miło że czytasz - a pająk jak to pająk żyje w swoim świecie - Pzdr.
- - - Opublikowano 28 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia Nie tylko krytykuję, jak zdążyłeś już zauważyć. A wiersz znalazł się w dziale Warsztat, więc z nastawieniem na sugestie. Nagabywany po raz kolejny odpowiadam, że nie mam aktualnie nic do opublikowania, czym uznałbym, że warto zaśmiecać portal.
violetta Opublikowano 28 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia Zakończyłabym na pierwszej, też mi się nie podoba, za dużo błędów stylistycznych.
Alicja_Wysocka Opublikowano 28 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia @violetta Violka, ja wiem dlaczego, bo Ty lubisz maleństwa :) 1
violetta Opublikowano 28 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia @Alicja_Wysocka no tak, przeczytałam z sensem i tak uznałam :)
Witalisa Opublikowano 28 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia @Waldemar_Talar_Talar – a może to jest ta zklęta prządka, która czeka na jedno "to lubię". @Witalisa "zaklęta"
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 29 Kwietnia Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - zgadza się warsztat to dział w którym wyłapujemy niedociągnięcia i co nas w wierszu boli - tak to działa - Pzdr. Witaj - dzięki za szczery komentarz - Pzdr. 1
Rekomendowane odpowiedzi