Dagna Opublikowano 26 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2025 …już pierwszy wers wzrusza:), a całość subtelna i kobieca, nawet mi te cisze kleszczone się wgrały w kontekst, pozdrawiam. 2
Alicja_Wysocka Opublikowano 26 Kwietnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2025 @Dagna Cisze kleszczone, to takie fochy, nieodzywanie się do siebie, jakby to coś mogło poprawić. Dziękuję za odwiedziny i komentarz, miło mi bardzo :) @Rafael Marius, dziękuję 1
Deonix_ Opublikowano 26 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2025 Wzruszająco, miękko i melodyjnie o tak okropnym bólu... Coś swoistego i intymnego w tym wierszu dostrzegam, chyba go będę pamiętać. Pozdrowienia Alu :) Deo 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 26 Kwietnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2025 @Deonix_, dzięki, Duszko :)
lena2_ Opublikowano 27 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2025 Śliczna liryka, subtelna Twoje pióro:):)
Alicja_Wysocka Opublikowano 27 Kwietnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2025 @lena2_ Cieszę się, że Przypadła Ci do gustu, pozdrawiam słonecznie :) @[email protected], dziękuję :)
andreas Opublikowano 27 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2025 @Alicja_Wysocka Ponoć, że wiersz można w nieskończoność poprawiać. Ja bym tu nic nie zmieniał. Dla mnie na szóstkę z kwiatuszkiem. Pozdrawiam niedzielnie Alicjo. 3
violetta Opublikowano 27 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2025 Takie urocze i kokieteryjne:) 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 27 Kwietnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2025 @andreas Wiersz jak dziecko, każdy może pogłaskać, pogrozić palcem, ale nie każdy może czesać, kąpać czy zawiązywać kokardki. Tak sobie czekam i słucham, co by tu można dodać lub odjąć, którą nóżkę zoperować i czy w ogóle. Nie jestem zamknięta na ewentualne zmiany, ale muszę być przekonana, że wyjdą na zdrowie :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
andreas Opublikowano 27 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2025 @Alicja_Wysocka Czasami można przedobrzyć. 3
Alicja_Wysocka Opublikowano 27 Kwietnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2025 @violetta Ooo! Violka, trochę się uczę od Ciebie ;) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @andreas Właśnie, widziałam kobiety, które poprawiły sobie np. usta. Teraz wyglądają jak glonojadki. 3
Gość Opublikowano 27 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zostaw wiersz w spokoju, dobry jest, jaki jest.
Alicja_Wysocka Opublikowano 27 Kwietnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2025 @Naram-sin No ja się Ciebie boję, jak babcię kocham :)) Zostawiam, nic nie robię, ale słucham co mówią, bo to wolno każdemu.
Gość Opublikowano 27 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2025 Do Hannibala Lectera wiele mi jednak brakuje ;) Klasyk, ale wykonanie trochę inne.
Alicja_Wysocka Opublikowano 27 Kwietnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2025 @Naram-sin Widziałam "Milczenie owiec" podobał mi się film, a Anhony Hopkins ma oczy jak ugotowany okonek. Nie o wyglądzie myślałam, i tak Cię nie zobaczę, wcale nie chcę, raczej miałam na myśli Twoją wiedzę na temat poezji, podejrzewam, że wiesz na jej temat bardzo dużo, wynika to z Twoich komentarzy. Nie czytałam nic Twojego oprócz komentarzy, a te mówią mi wiele :) 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 28 Kwietnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2025 (edytowane) @Sylwester_Lasota Dzięki, za ślady :) Rozmawiam z @Naram-sin, bo z wrogiem trzeba się zaprzyjaźnić :P Może trochę ryzykuję, ale przy okazji czegoś się nauczę, pozdrawiam Sylwestrze :) Edytowane 28 Kwietnia 2025 przez Alicja_Wysocka (wyświetl historię edycji)
Alicja_Wysocka Opublikowano 10 Maja 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2025 @MIROSŁAW C., dziękuję :)
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 13 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2025 (edytowane) Rytmicznie Łukasz Jasiński Edytowane 13 Maja 2025 przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji)
Alicja_Wysocka Opublikowano 13 Maja 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2025 @Łukasz Jasiński Dziękuję. 1
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 13 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2025 @Alicja_Wysocka A proszę bardzo Łukasz Jasiński
Rekomendowane odpowiedzi