Ten utwór został doceniony przez użytkowników. violetta Opublikowano 29 Marca Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 29 Marca budujemy gniazdo ty ogrzewającym słońcem pieścisz moją skórę ja bezbronna gałązka rozwijana z liściem trawą całą energią w nas 12
Jacek_Suchowicz Opublikowano 29 Marca Zgłoś Opublikowano 29 Marca dobre na portal randkowy czy ci pieszczoty ciepłym słońcem wystarczą może chcesz coś więcej wśród gwiazd wędrować mleczną drogą z Wenus Zeusa w mig zakręcić :)) 1
violetta Opublikowano 29 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca @Jacek_Suchowicz dobre i na ten, pięknie :)
violetta Opublikowano 29 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca Stare dziecię uśmiechnięte :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 2
violetta Opublikowano 29 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca Jest tak pięknie na świecie, że nie mogę się oderwać od kwiatów:) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Rafael Marius Opublikowano 29 Marca Zgłoś Opublikowano 29 Marca @violetta Marzec jeszcze, a są już magnolie u Ciebie. U mnie jeszcze nie ma i nie prędko będą. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A co to za ptaszek buduje? 1
violetta Opublikowano 29 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca @Rafael Marius kos najpiękniej śpiewa:) 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 29 Marca Zgłoś Opublikowano 29 Marca @violetta Hej Viola, czy to zdjęcia z tego roku, a może zrobiłaś je tam gdzie byłaś? Widziałam takie w Połczynie w parku, ale to było w maju. . 1
violetta Opublikowano 29 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca @Alicja_Wysocka dzisiejszy dzień w parku :) 1
Rafael Marius Opublikowano 29 Marca Zgłoś Opublikowano 29 Marca Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To prawda, ale ja w tym roku ich jeszcze nie widziałem, ze słyszeniem to może być problem natury zdrowotnej. 1
violetta Opublikowano 29 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca @Rafael Marius no ja już słucham śpiewu :) 1
Rafael Marius Opublikowano 29 Marca Zgłoś Opublikowano 29 Marca Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To pięknie. Ale jednak małe sprostowanie. Mama mówi, że już dzisiaj widziała jak zaczynają kwitnąć, ale to i tak nie to co u Ciebie. Te na zdjęciach są w pełnym rozkwicie. Nie spodziewałem się ich o tej porze. 1
violetta Opublikowano 29 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca @Rafael Marius jutro popada, to będzie zielono :) a dzisiaj dla mnie był niespodziewany, cieplutko jak na Maderze:) 1
Rafael Marius Opublikowano 29 Marca Zgłoś Opublikowano 29 Marca Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wczoraj było jeszcze cieplej, bo bez wiatru. Jeździłem, jak to moja babcia mówiła, do figury, czyli bez kurtki i w letnich spodniach. Dzisiaj też. 1
violetta Opublikowano 29 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca @Alicja_Wysocka w maju to bez kwitnie:) @Rafael Marius ja hasałam po zieloniutkiej trawie :) dobrze, że nie zmarzłeś:) 1
Rafael Marius Opublikowano 29 Marca Zgłoś Opublikowano 29 Marca Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Trawy zielonej też u nas jeszcze nie ma. Słońce mocno grzało. Widziałem nawet ludzi w krótkich spodenkach. 1
andrew Opublikowano 30 Marca Zgłoś Opublikowano 30 Marca @violetta W świetle słońca... Pozdrawiam serdecznie Miłego dnia 1
violetta Opublikowano 30 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca @andrew pozdrawiam i dziękuję słonecznie:)
Mitylene Opublikowano 12 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia @violetta ciepłe wersy. Lubię w poezji przenikanie uczuć w świat przyrody. Taki splot ma w sobie coś z tajemnicy i tworzy swiat magii. . 1
violetta Opublikowano 12 Kwietnia Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia @Mitylene chcę w poezji przenikać przyrodą, bo bardzo dobrze się w niej czuję :)
Rekomendowane odpowiedzi