Nata_Kruk Opublikowano 4 Marca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2025 @Roma ... spieszę z podziękowaniem... Niech kiełkuje.. w nas.. ludziach. Dziękuję.
Czarek Płatak Opublikowano 5 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2025 wiosna, wiosna ej że ty byle tylko susza mniejsza w tym roku...
Nata_Kruk Opublikowano 6 Marca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2025 @Czarek Płatak ... wiosno, ej że ty.. Ty o suszy... :) no, niech popada, jasne, ziemia także chce pić. Dzięki Czarek..
Wiechu J. K. Opublikowano 6 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No cóż! Nie mogłem się oprzeć, aby zamieścić piosenkę Marka Grechuty. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
viola arvensis Opublikowano 7 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2025 @Nata_Kruk widzę kolory w tym wierszu, piękne kolory wnętrza autorki.
Nata_Kruk Opublikowano 7 Marca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2025 Wiesław... bardzo lubię to wykonanie, dziękuję Ci za przypomnienie... :) Sylwek L... dziękuję. @viola arvensis ... Viola.. najserdeczniej dziękuję, że dostrzegasz tutaj kolory... w swoich także potrafisz, ja już to wiem, zatem... :) powodzenia w szukaniu ich. 2
Czarek Płatak Opublikowano 21 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2025 @Nata_Kruk tego wszystkim życzę pod ten pierwszy, wiosenny dzień.
Nata_Kruk Opublikowano 22 Marca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2025 @Czarek Płatak ... dołączam do Twoich życzeń... :) niechby tak było. Dziękuję.
Rekomendowane odpowiedzi