Ten utwór został doceniony przez użytkowników. andreas Opublikowano 21 Lutego Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 21 Lutego pan tak koniecznie chce mnie rozmnożyć bez zapytania czy to mi w smak choćbyś był członkiem masońskiej loży ja muszę znać twój kod DNA czy nie wywodzisz się czasem z plebsu gdzie błękit obcym barwnikiem krwi więc pochodzenie dziecka byś zepsuł arystokratom wszak łatwiej żyć pan mi przysięga że antenaci byli elitą z najwyższych sfer wierzę bo z oczu ci dobrze patrzy więc dogadamy być może się choć z powieleniem bywa niełatwo możemy nawet spróbować dziś lecz jeśli zostać mam wkrótce matką swoją matrycę pokaż no mi 8
Jacek_Suchowicz Opublikowano 21 Lutego Zgłoś Opublikowano 21 Lutego i cóż ci przyjdzie że ci pokażę czy jesteś w stanie pojąć coś uchwyt matrycy cię zawsze bawił sprowokujemy dzisiaj los :)) 1
moina Opublikowano 21 Lutego Zgłoś Opublikowano 21 Lutego @andreas czy taki "naturalny" bym spekulowała
andreas Opublikowano 21 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego @Domysły Monika A ja myślę,że tak.Kobiety są bardzo wyrachowane....Może nie wszystkie.
moina Opublikowano 21 Lutego Zgłoś Opublikowano 21 Lutego Naturalny ... Miłość nie pyta o DNA i całą resztę. Tu raczej jest selekcja ten nie tamten też nie . Zgadzam się kobieta to strateg - sprytna manipulantka i co śmieszniejsze to ona decyduje czy dopuści tą stronę jej osobowości do głosu
andreas Opublikowano 21 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego @Domysły Monika Ja to rozumiem, bo przecież to ona głównie będzie odpowiedzialna za potomstwo. A że napisałem troszkę ironicznie to chyba nic się nie stało. 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 21 Lutego Zgłoś Opublikowano 21 Lutego @andreas pan tak koniecznie chce mnie rozmnożyć bez zapytania czy to mi w smak sama radocha zwłaszcza dla panów w tej samej chwili zapał jej zbladł na pierwszej randce właśnie ten facet chciałby sklonować najlepiej dziś więc zapytała go o nazwisko słodka ironio nazywał się FIŚ :) 1
andreas Opublikowano 21 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego @Alicja_Wysocka Skrzywienie zawodowe? spec kserografii widząc w Brukseli przecudną postać klientki Heli popadł w zachwyt nad zachwyty a że nie był w ciemię bity przeczuł że także i ją powieli 1
Rafael Marius Opublikowano 21 Lutego Zgłoś Opublikowano 21 Lutego @andreas Pragmatyczne, racjonalne podejście, głęboko zakorzenione również mojej mieszczańskiej rodzinie, ale w niektórych liniach również o pochodzeniu szlacheckim.
Kwiatuszek Opublikowano 22 Lutego Zgłoś Opublikowano 22 Lutego @andreas A ja się uśmiałam:-) Bardzo fajny, ciekawy wiersz! Pozdrawiam serdecznie:-) 1
andreas Opublikowano 22 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego @Kwiatuszek Liczyłem na taką reakcję jak właśnie Twoja,ale chyba się przeliczyłem.Pozdrowionka. 1
mariusz ziółkowski Opublikowano 22 Lutego Zgłoś Opublikowano 22 Lutego @andreas zdecydowanie, nutka ironii jest dobra dla wiersza. Pozdrawiam. 1
Nata_Kruk Opublikowano 23 Lutego Zgłoś Opublikowano 23 Lutego Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @andreas ..dobrze by było, gdyby w przeszłości, do której się już nie wróci.. stosowano takie 'metody'.. :) Fajna treść, bo z humorkiem. Pozdrawiam. 1
wierszyki Opublikowano 2 Marca Zgłoś Opublikowano 2 Marca Pół żartem, pół serio. Może dla nas bardziej żartem, dla innych bardziej serio. Pzdr, :-)
Rekomendowane odpowiedzi