Domysły Monika Opublikowano 7 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu @Łukasz Jasiński chaos jest nierozłącznym bytem .. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jaką mam ideę...? Mówisz że roszczenie do zachcianek, czekaj myślę Dobra biorę to chce tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Jasiński Opublikowano 7 godzin temu Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu (edytowane) @Domysły Monika Chaos to celowy twór systemu, aby pani była niewolnikiem - nie miała pani żadnego wyboru i brała pani to - co pani daje system na złotej tacy, natomiast: pani nic a nic nikomu nie daje, tylko: jęczy pani o źle pojmowanej miłości, bo: czegoś pani pragnie - czy to nie jest postawa roszczeniowa? Łukasz Jasiński @andreas Idea nic nie ma wspólnego z dogmatami, ideologiami i doktrynami, idea to myśl - myśl twórcza, niech pan zrobi eksperyment: niech pan wrzuci ziarenko wątpliwości pomiędzy zakochaną parą i niech pan obserwuje na własne efekty, więc? Łukasz Jasiński Edytowane 6 godzin temu przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domysły Monika Opublikowano 6 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu @Łukasz Jasiński chaos trudno zrozumieć. uchwycić ...dogonić coś co co chwilę się zmienia przeistacza plącze. Owszem jęcze Łukasz oj Panie Łukaszu Jęcze i pragnę świadomych decyzji mądrej miłości.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Jasiński Opublikowano 5 godzin temu Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) @Domysły Monika I tutaj dochodzimy do kolejnego wniosku: istnieje coś takiego jak podstawowy byt - mieszkanie, opłaty, konsumpcja i wynagrodzenie, więc? Wychodzi na to, iż pani jest bezczelna, roszczeniowa i nachalna i to jeszcze pragnie pani, aby ktoś panią utrzymywał we własnych czterech kątach - co pani w zamian da? To nic innego jak pasożytnictwo, dlatego też: jestem za uregulowaną prawnie aborcją, karą śmierci i eutanazją, proste i logiczne? Łukasz Jasiński Edytowane 5 godzin temu przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domysły Monika Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu @Łukasz Jasiński Wydaje mi że mój status materialny ma się chyba stabilnie ... pracuję, mieszkam , żyje funkcjonuje Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. można rzec cymbał ze mnie ? A czekaj jeszcze utrzymuje co nie co ...osób jedną, dwa psy i trzy koty ... I w kilku miejscach trwam za darmo i wracam czując się bogatą.. Jakie trzeba spełnić warunki by być coś "wart" w twoim poczuciu.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Jasiński Opublikowano 3 godziny temu Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) @Domysły Monika Zrównoważona współpraca na kanwie podstawowego bytu, aby nie dochodziło do jakichkolwiek konfliktów o pierdoły życiowe, reszta: według własnych upodobań - pragnień Cielesnych i Umysłowych i Duchowych (CUD - trzy pierwsze litery). Łukasz Jasiński Edytowane 3 godziny temu przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nata_Kruk Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu @Łukasz Jasiński ... po prostu, dobre. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Jasiński Opublikowano 3 godziny temu Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) Definicja Ultratechnologii Nadprogowej Psychomanipulacji: najokrutniejsza forma prania mózgu - stosuje wszystkie możliwości takie jak percepcję podprogową, dezinformację, psychologię tłumu i deprecjację istoty człowieczeństwa, także: z niewiarygodną łatwością pokonuje sztuczną inteligencję, iście wyjątkowo niebezpieczna: potrafi w ciągu kilku minut doprowadzić całkowicie zdrową psychicznie osobę do nienaturalnej śmierci - samobójstwa. Łukasz Jasiński (Warszawa: 2025) Osoby zainteresowane serdecznie zapraszam na moją prozę poetycką pod jakże wyjątkowym tytułem - "Tajny Ruch Oporu"*- warto, naprawdę, warto! *KONTRWYWIAD Pułkownik Tajnego Ruchu Oporu: Łukasz Wiesław Jan Jasiński herbu Topór Edytowane 3 godziny temu przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Jasiński Opublikowano 2 godziny temu Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) @violetta I już wiem: na kogo będę głosował w wyborach prezydenckich - na panią, jakby inaczej: - Dominikę Jasińską - mało osobistych informacji o wyżej wymienionej pani znalazłem - nie ma jej nawet na Wikipedii, jednak: zdjęcie można znaleźć i na podstawie profilu - jest blondynką o jasnych oczach - rysy twarzy - czysto słowiańskie, smukła szyja mówi o wysokiej i szczupłej budowie ciała, wiek - średni, poza tym: świat jest zdumiony - osiemnaście osób chce zostać Prezydentem Polski - najwięcej w historii po zmianach ustrojowych. Łukasz Jasiński Edytowane 1 godzinę temu przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Jasiński Opublikowano 1 godzinę temu Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) @violetta I mówiąc dalej, pani Wiolu, osiemnaście razy sto tysięcy - to milion osiemset wyborców - aktywnych Polek i Polaków, należy również wziąć pod uwagę błąd statystyczny - takie same osoby mogą dawać podpisy różnym kandydatkom i kandydatom, więc: odejmujemy sto tysięcy i wychodzi nam milion siedemset - to bardzo dużo, tymczasem: do maja jest jeszcze bardzo daleko - mogą być kolejni... Czy teraz pani widzi: jaka jest różnica pomiędzy Algebrą i Filozofią? Łukasz Jasiński Edytowane 1 godzinę temu przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
violetta Opublikowano 51 minut temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 51 minut temu @Łukasz Jasiński głosuj Dominikę, nazwisko ładne:) w mojej miejscowości z której pochodzę było to popularne nazwisko:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi