Ten utwór został doceniony przez użytkowników. wierszyki Opublikowano 17 Stycznia Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia (edytowane) *** szczęście — ziarenko piasku na nosie psa który nie pamięta może poezja nigdy nie chciała pisać wierszy zwyczajnie — razem obserwować przeżywać działać dla czegoś lepszego od niej samej Edytowane 17 Stycznia przez aff . (wyświetl historię edycji) 8
Łukasz Jasiński Opublikowano 17 Stycznia Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia A co może być lepsze od poezji? Łukasz Jasiński 2
Rafael Marius Opublikowano 17 Stycznia Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Całkiem możliwe. 1
wierszyki Opublikowano 17 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może pisanie poezji? ;) Dziękuję:) Pewnie każdy ma swoje powody. Dziękuję:) Dziękuję @violetta :) 1
Łukasz Jasiński Opublikowano 18 Stycznia Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia @kollektiv Nie, filozofia... Łukasz Jasiński
wierszyki Opublikowano 18 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kultura bakterii :D Dopiero maleństwa, a jakie działanie :)) Dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
wierszyki Opublikowano 18 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja akurat wybrałam nieco inny kierunek, chociaż ten sam wydział. Dziękuję ;-) 1
Nata_Kruk Opublikowano 18 Stycznia Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... mnie się wydaje, że ... ONA.. cały czas pisze, też o tym, o czym się zapomina, albo zapomni, stąd wersy. Dobrego 'weeka'. 1
andreas Opublikowano 18 Stycznia Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia Kiedyś skrobnąłem taki wierszyk: poezja wierszy nie musi pisać a ty nią jesteś czy chcesz czy nie wieczorem zjawiasz się cała w rymach abym pochłonął cię jednym tchem ja jednak wersy rozsmakowuję każdy z osobna nie raz nie dwa i jakbyś biegle władała piórem gdy tak cichutko tuż przy mnie trwasz wciąż masz pomysły na metafory choć nie wiesz o nich zapewne nic liryczne strofy bezwiednie tworzysz na zawsze muzą zechciej mi być Pozdrawiam. 1
wierszyki Opublikowano 18 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobrze, że kiedyś, bo już się przestraszyłam ;-)) Dziękuję pięknie. Kiedyś pisałam znacznie więcej, raczej terapeutycznie było mi to wtedy potrzebne, mogłabym z tym wszystkim zamieszkać w internecie od rana do wieczora aż do padnięcia na udar. Pozdrawiam ;-) Dziękuję @Czarek Płatak za tu i tam ;-)) Pewnie tak, ale czy to naprawdę dobrze tyle aż pamiętać? Wzajemnie :-) 1
Leszczym Opublikowano 20 Stycznia Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia @aff Udało się - jakoś mi ten tekst z Twoich prawie najbardziej przypadł :) Bardzo udane, brawo !!!! 1
wierszyki Opublikowano 20 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może się nie rymuje? Dzięki Michał :D @poezja.tanczy @MIROSŁAW C. @Czarek PłatakDziękuję :-) Edytowane 20 Stycznia przez aff , (wyświetl historię edycji) 2
Leszczym Opublikowano 20 Stycznia Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia @aff Wiesz co? Moim zdaniem teraz jesteś w dobrej formie pisarskiej. Dlaczego? Nie wiem. Ale ostatnio lepiej wychodzą Ci teksty. To już któryś lepszy. Ale to moja prywatna jest opinia, a w sumie się tak nie znam i nie mam jak się poznać :))) Ale tak to widzę :)
wierszyki Opublikowano 20 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;) 1
Rekomendowane odpowiedzi