Wochen Opublikowano 12 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2025 (edytowane) waha się wahadło gdyby tego nie robiło pewnie by upadło kwestia sumienia a jednak tak wielu chętnych do pierwszego rzutu kamieniem Edytowane 13 Stycznia 2025 przez ja_wochen (wyświetl historię edycji) 7
andreas Opublikowano 12 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2025 Świetne. "Po konferencji z sumieniem, zawsze się rumienię." - Sztaudynger 1
Rafael Marius Opublikowano 13 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2025 @ja_wochen "Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień" 1
Nata_Kruk Opublikowano 13 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Już to 'postowałam'.. i nie ma 'mnie' pod... chyba zmieniłeś dział, ale trzy czasowniki nadal w pierwszej... : \ Tel 'lot', hmm.. osobiście wolałabym.. rzut,.. kamieniem, ale ponownie pochwalę pomysł i za to, plusik. 1
Wochen Opublikowano 13 Stycznia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2025 (edytowane) @Nata_Kruk umieściłem w warsztacie, niemniej zostałem zachęcony by umieścić tutaj… dzięki za interpretację, pozdrawiam Edytowane 13 Stycznia 2025 przez ja_wochen (wyświetl historię edycji) 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 13 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2025 super zostaw - "rzutu kamieniem" - jest wymowne przychodzi osądzać tak łatwo potępiać wdeptując w ziemię czy serce jak kryształ masz gładkie że możesz rzucać kamieniem Pozdrawiam 1
Rekomendowane odpowiedzi