Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 11 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2025 gdy ktoś z ciebie drwi lub się głupio śmieje prawdą go bij po całym ciele tak by go przerosło że to co komuś robi do jego serca doszło może wówczas zrozumie że ta drwina i śmiech są po prostu głupie 3
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 11 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2025 Proponuję głupców ignorować Łukasz Wiesław 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 12 Stycznia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - dobra rada - dziękuje - Pzdr. 1
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 13 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2025 @Waldemar_Talar_Talar Gdybym wziął treść pańskiego tekstu do serca: dostałbym kolejne ostrzeżenie lub blokadę konta, a mam już trzynaście ostrzeżeń i trzy blokady - wbrew tutejszemu regulaminowi - tak działają Towarzystwa Wzajemnej Adoracji - stosują metody nie pasujące do polskiej kultury (słowiańskiej) - donosicielstwo. Łukasz Jasiński
peter26 Opublikowano 14 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podoba mi się ten wiersz! Ma mocne przesłanie i naprawdę trafia do serca. Pokazuje, jak ważne jest, by zwrócić uwagę na to, jak traktujemy innych.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 14 Stycznia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - cieszy mnie twoje podobanie - dziękuje - Pzdr.
Rekomendowane odpowiedzi