Leszczym Opublikowano 10 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2025 Jest zdaje się kłopot, dużej miary zresztą i wielkich nici, że żeby zachować tutaj – w odgórnie podzielonym świecie na kilka części - neutralność no to trzeba się nie zachowywać. W ogóle się nie zachowywać. Kompletnie się nie zachowywać. Absolutnie nie przejawiać żadnego swojego zachowania. A jest to sztuka dalece trudniejsza, oj bardzo dalece, nawet niż pisanie wierszy, nawet niż pisanie byle niewierszy. I oto właśnie mamy zgryz, zgryz największy. Warszawa – Stegny, 09.01.2025r. 4
Bożena De-Tre Opublikowano 10 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2025 Powiem tak...aczkolwiek nie wiem czy zgodnie jednym głosem powiemy. W tym kraju najlepiej czuje się'' Nie-MY''.Skoro jednak głos Ci dano to wybierać nie musisz....pisz jak do tej pory....bo się ''chłopie'' udusisz......pozdrawiam serdecznie. 1
Leszczym Opublikowano 10 Stycznia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2025 @Bożena De-Tre No, no piękna rada :) Czyli co ja mam pisać jak do tej pory? Czyli jak? Bo ja pojęcia bladego nie mam jak pisałem do tej pory... Uduszę się? Bardzo możliwe, bo dużo palę fajek. Również pozdrawiam.
Bożena De-Tre Opublikowano 10 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2025 @Leszczym Jak do tej pory czyli z przekazem „ ukrytym „ -:)Kto ma wyobrażnię dopowie sobie a Ci bez i tak nie czytają takich jak my-:)A serio jeszcze z plusem małym-:) na 5 napisałeś… @Bożena De-Tre -:)zależy czy to ma być pod Nobla? 1
Leszczym Opublikowano 10 Stycznia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2025 @Bożena De-Tre O to pięknie dziękuję :) Ja chyba zdaje się piszę pod aktualny swój stan emocjonalny w chwili pisania :) Ogólnie podobno najbardziej mi wyszły te moje teksty, które uważałem, za mój duży ból zęba w sensie wpadkę przy pracy :))))
Bożena De-Tre Opublikowano 10 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2025 @Leszczym …nooo „ mój ząb to nie Twój ząb”..tak jakoś szło-:) @Bożena De-Tre Gdybym wszystkie potknięcia swoje na wiersze przełożyła???Po pierwsze ! Nie byłabym miła-:)…. @Bożena De-Tre Muszę w końcu przeczytać Twoją książkę i wtedy poznam fundament.Łatwiej będzie mi odnosić się do Twego” żalu między słowami-:)…o który szczerze mówiąc Ciebie nie podejrzewam…ale Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. …..nie uważam żebyś miał „ zbyt lekkie pióro” i stąd moje odwiedziny… 1
Rafael Marius Opublikowano 10 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2025 @Leszczym Być bez zalet i bez wad. 1
Starzec Opublikowano 10 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2025 @Leszczym o zgryz należy dbać, to może rozkrok ciut większy, jeśli się da :)) Ciekawy dylemat, pozdrawiam:) 1
Leszczym Opublikowano 10 Stycznia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2025 @Starzec oj, w szpagat trzeba umieć, ćwiczyć go zdaje się od dziecka :) @Bożena De-Tre Żalu u mnie pod dostatkiem, on narasta z wiekiem, tylko narasta... @Rafael Marius Być bez żadnych właściwości.... 2
Rekomendowane odpowiedzi