Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Erotyk bez wątpienia

Rekomendowane odpowiedzi

@Ewelina Ewelina Ty stawiasz swojego dżentelmena w trudnej sytuacji :)) Bo jak go już tak świetnie czujesz, no całym wszechświatem nawet, no to co on biedny ma z tym Twoim czuciem począć ;)) Znam trochę rodzaj męski, sam jestem jakimś jego raczej gorszym przedstawicielem, a my lubimy te nasze tajemnice troszkę. I wiesz stajesz przed kimś kto Ciebie czuje na maksa no i mały kłopot :)) No nic się nie ukryje... A przecież jest co ukrywać zawsze. W drugą stronę to też tak trochę działa :) Ogólnie zaczynam mieć wrażenie, że kobiety wręcz rasę pisarską trochę omijają i się jej boją :) Bo że mężczyźni jawnie bali się Osieckiej to wiem nawet z historii :)

@Leszczym cóż mogę począć?:) Tylko odważni stawią czoła, reszta nawet nie podchodzi i niespecjalnie mi to przeszkadza:) Oczywiście, ja też mam tajemnice i szanuję tajemnice innych a wszechświat niewiele ma z tym wspólnego :) Wszechświat jest jak siła wodospadu, pierwotna natura, dzika i nieprzewidywalna. Zawsze trzeba mnie do niej respekt, ja mam. 

@Ewelina Tu się zasadza pewien i przywilej i niebezpieczeństwo forum poetyckiego. Mnie ono również odpowiada, ale ja nie mam z nimi, którzy są jakoś zupełnie i przejednanie wyrównanych rachunków, do czego się zresztą przyznaję, bo są tacy co się nie przyznają :) Wracając do meritum sprawy poetka i poeta, siądzie gdzieś na krześle, złapie za długopis za 2 złote, a zeszycik za 8 złotych, machnie coś systemowo zupełnie nieprzewidywalnego, jakieś zupełnie inne spojrzenie, i może być kłopot :)) Wiesz, mnie to czasem cieszy i uśmiecha, a czasem czuję się tak trochę jak taki strach na wróble :))

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @aff Dziękuję za przeczytanie i komentarz. Podejrzewam, że znasz mnie z innego portalu 
    • Science fiction w realu.     Nie będzie od początku, będzie od teraz.   Tryb, czy zmowa barbarzyńców(?)   Za drzwiami stereotyp; wdowa i syn - z uszczerbkiem na zdrowiu - w dojrzałym wieku. (bo tylko oni zostali w domu)   Wdowa... nic to; doświadczona przez życie osoba, żyje wspomnieniami.   Syn w dojrzałym wieku: potrzeby osobiste urosły w nim razem z nim.   Działania z zewnątrz osób postronnych; Bóg jeden wie, co kto robi.   Najpierw chcieli uzależnić niepalące osoby od dymu papierosów, żeby pasowały do pewnego  kręgu w środowisku. Było to podczas pięcioletniej farmakologii (!) i później jeszcze kilka razy.   Zapach ze szmateksu (wycofany od fryzjera) który nie pozostaje obojętny dla organizmu.   Na tym nie poprzestano.   Zaczęli używać dostępnych dla nich metod i urządzeń, do wywierania wpływu na rencistę.   Wstawiano mu takie obroty, które miały doprowadzić do tego, żeby coś sobie złapał.   Najpewniej matkę, która miała "dom na głowie"   Po co?   Żeby doprowadzić do nietypowego połączenia w rodzinie. Wtedy osobę odpowiedzialną można sądzić. Może dostać za to nawet 5 lat. I co dalej? Po tym wszystkim można rozwalić kompletnie taką rodzinę, w której nie ma pożycia małżeńskiego i rozszabrować mienie.   Chętnie wyrwaliby niektórzy z otoczenia. I tamten, którego wszystkiego nauczyła matka, I tacy, którzy biegają do komunii w niedzielę, i bezbożnicy, którzy łatwiej łamią zasady.   Zawsze znajdzie się ktoś, kto uprzedzi. Bo sam nie może już istnieć.   I co wy/oni a to?   Trafnie, czy znacie lepsze szczegóły na prozę ? Ach, tak... "Opowiadanie erotyczne" zapewne.        
    • @Florian Konrad Piękny tytuł. Piękny wiersz
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Bardzo to miłe dziękuję. Taki wierszyk znalazłam. Może się spodoba.pzdr

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Priorytety.. bardzo to mądre. To tak w pracy można na przykład.
    • bardzo dawno temu pewien homo sapiens spojrzał na zachód słońca coś głęboko pod skórą zadrżało z niewiadomych przyczyn   widział ten widok wiele razy i nigdy nic się nie działo tym razem któryś z promieni światła przebił się w sam środek czucia głębszego   o wschodzie było jeszcze gorzej spojrzał na drzewo ono nie było już tylko drzewem kamień kamieniem zwierzę zwierzęciem   czuł jak wszystko faluje oddycha dostrzegł chwilę jak się unosi i nagle opada z sił   chciał  wyrazić co odkrył co czuje zaczął biegać skakać krzyczeć nikt nie mógł tego zrozumieć   wobec tego zginął bez śladu   skąd o tym wiadomo znikąd ci wrażliwi do dzisiaj tak kończą
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...