Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

pora umrzeć

Rekomendowane odpowiedzi

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Jacku... nie pora, choć w wierszu można i tym, po to one są.. i ten, jw. podoba się bardzo.

taki dzień przyjdzie śmierć zastuka
zaskoczyć umie chwilą nie w czas
ale nie zdoła pogrzebać wierszy
tych dobrotliwych -  zostaną w nas 

Pozdrawiam... :)

Napiszę coś za co możesz mnie nie lubić

wszyscy chcemy żyć jak najdłużej i tego życzymy bliskim, ale jak obserwuje ostatnie dni zwłaszcza ludzi starych - to szkoda mi ich bo się tak męczą i wiem że to cierpienie jest właśnie dla nich 

Niech odchodzą w swoim czasie

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Zdolna z Ciebie dziewczynka. Tak na motorze prawie samemu jeździć w tym wieku. Fajne masz zdjęcia.       To nietypowo. U nas w podstawówce to tylko za starszymi panienki wodziły oczami. Dla chłopaka z 7-8 znaleźć dziewczynę nie było łatwo. Młodsze jeszcze na to nie były gotowe, a rówieśniczki jak wyżej. Sytuacja zmieniała się w liceum. Wtedy można już było śmiało chodzić na podryw do podstawówki z gwarancją sukcesu.
    • @Ewelina Ewelina Ty stawiasz swojego dżentelmena w trudnej sytuacji :)) Bo jak go już tak świetnie czujesz, no całym wszechświatem nawet, no to co on biedny ma z tym Twoim czuciem począć ;)) Znam trochę rodzaj męski, sam jestem jakimś jego raczej gorszym przedstawicielem, a my lubimy te nasze tajemnice troszkę. I wiesz stajesz przed kimś kto Ciebie czuje na maksa no i mały kłopot :)) No nic się nie ukryje... A przecież jest co ukrywać zawsze. W drugą stronę to też tak trochę działa :) Ogólnie zaczynam mieć wrażenie, że kobiety wręcz rasę pisarską trochę omijają i się jej boją :) Bo że mężczyźni jawnie bali się Osieckiej to wiem nawet z historii :)
    • @Leszczym    Miło mi bardzo, że Twoja ocena brzmi "Ekstra !!!! (...)". Zakładam, że jest prawdziwa, a nie żartem, skoro " (...) Żarty jednak górą. (...)".     Dzięki Ci wielce za wizytę, czytanie i uznanie.     Pozdrawiam serdecznie.   @Somalija    Nie zauważyłem tego, mając za licealnych lat i kilka później (dłużej) za domownika psa o imieniu Puszek

. Najwięcej miał ze szpica, stąd i myślałem o nim, pisząc . Zmarło mu się... ano cóż zrobić.     Dzięki, Siostrzyczko, za odwiedziny i komentarz.     Serdeczne pozdrowienia.
    • @Corleone 11 Nie należy głaskać psów, ponieważ wzrasta w nich poziom hormonów stresu...
    • @Waldemar_Talar_Talar dziękuję bardzo

Także pozdrawiam:)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...