Nikołaj Siergiej Ilicz Opublikowano 29 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 ciężar wzroku nie opuszcza głowy bakterie niepojęte w egzystencji zapytania pod mikroskopem w przypadkowym laboratorium wciąż wymyśla się nowe szczepionki leki podtrzymywane podsmażane mrożone ktoś ich potrzebuje Bóg jest chory
stanislawa zak Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 po twoich komentarzach oczekiwałam w twojej poezji czegoś ponad miare , na budowie się nie znam, treść mądra ale przysmażyłeś rondel, pozdrawiam
Nikołaj Siergiej Ilicz Opublikowano 29 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 wyroslem z "ponad miare". ubogosc slow jest piekna, prostota jest piekna.
Nikołaj Siergiej Ilicz Opublikowano 29 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 ok ciut wyciolem. ciut przestawilem.
Vera_Ikon Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Samo założenie jest dobre ;) Podoba mi się. Rewelacyjny nie jest, ale całkiem smacznie. pozdr
Nikołaj Siergiej Ilicz Opublikowano 29 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 no nie wiem, mi tam nigdy nie przeszkadzal brak - co tu ukrywac - wersyfikacji. a i nawet jak sie temu przypatrzylem, to jakos tego nie widze ulozonego...
Johohanan Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 No... Całkiem całkiem... Ale doszlifuj pan cosik :P Pozdrawiam serdecznie.
Nikołaj Siergiej Ilicz Opublikowano 30 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 jakos nie mam pomyslu co by tu zmodyfikowac zeby nie przekombinowac. moze konkretniej co nie lezy?
Tomasz_Biela Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 dobrze...prosto klarownie z odcieniem ciekawości. Tylko zmienił bym tytuł np. "Chemią leczony"... nie wiem:/, to takie chore... Ehh ta sztuczność chemiczna, świat jest jedną wielką ludzką bakterią...hehe.
Nikołaj Siergiej Ilicz Opublikowano 30 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 dzieki Julio :) Tomku: ale tytul jest dokonczeniem 2 ostatnich wersow ;)
Nikołaj Siergiej Ilicz Opublikowano 30 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 hmmm... a moze tak ciężar wzroku nie opuszcza głowy bakterie podtrzymywane podsmażane mrożone niepojęte w egzystencji zapytania pod mikroskopem w przypadkowym laboratorium wciąż wymyśla się nowe szczepionki leki ktoś ich potrzebuje Bóg jest chory
Nikołaj Siergiej Ilicz Opublikowano 31 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 hmm... chyba jednak pierwowzor myslowy jest lepszy
Rekomendowane odpowiedzi