Ten utwór został doceniony przez użytkowników. egzegeta Opublikowano 30 Listopada 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2024 Wolny mogę bez wygód ubrany w lumpeksie bez perspektyw z balastem różnorakich wspomnień ale muszę oddychać świeżym powietrzem i czystym sumieniem w zanadrzu mieć dobry kij 8
violetta Opublikowano 30 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2024 Raczej żadna się nie znajdzie:) 1
Stary_Kredens Opublikowano 30 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2024 @egzegeta to sumienie najważniejsze, ale kto je ma? A czyste powietrze? Marzenia i chyba tylko ten kij najbardziej realny 1
jan_komułzykant Opublikowano 30 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2024 Co do kija, zgadzam się w 100 procentach. :D Niestety świeżym nie da się oddychać, kiedy drażni ciuch z lumpeksu ;)) Fajne 1
egzegeta Opublikowano 1 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2024 @violetta @Stary_Kredens @kollektiv @jan_komułzykant Wszystkim Państwu BARDZO DZIĘKUJĘ
lena2_ Opublikowano 1 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2024 Refleksyjna miniatura...chyba sumienia trzeba najbardziej pilnować:)pozdrawiam:) 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 1 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2024 poważnie super Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o torbę nie pytam Pozdrawiam 1
egzegeta Opublikowano 1 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2024 @Natuskaa @Domysły Monika @lena2_ @Jacek_Suchowicz Bardzo Dziękuję, dla Pań ukłony. Jacku, w tej lumpeksowej bluzie są duże kieszenie, więc torba zbyteczna :) Pozdrowienia. 1
andreas Opublikowano 4 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2024 Zdaje się, że minimalistom żyje się o wiele przyjemniej. Podobnie mam, chociaż finansowo jestem dobrze zabezpieczony. Pozdrawiam.
egzegeta Opublikowano 5 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2024 @andreas I tak trzymać :) Dziękuję i pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi