Jego Alter Ego Opublikowano 28 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 miękkiego słodkiego odrętwienia jabłek wspólnych i żadnych innych przyjmę nawet poligamistę może być z nałogami wolę to niż nie widzieć własnych rzęs na policzkach miłość jest ułomnością ale wolę to niż mówić do siebie
asia bielat Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 "słodkiego miłego zycia: :) delikatny- to mi się podoba pozdrawiam
Wiktor Desiczewski Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 miłość jest ułomnością ale wolę to niż mówić do siebie a mi się podoba ten fragment hehe fajne pzdr wiktor
vacker_flickan Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 witam po przerwie;) autentycznie — a słowami Hłaski: nieźle napisany donos;) pozdrawiam ps: no i miękko, delikatnie i ładnie (nie wierzę, że piszę takie rzeczy:P)
Jego Alter Ego Opublikowano 28 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Dziekuje wszystkim, takze tym ktorych widze po raz pierwszy i pozdrawiam cieplo martyna
Adam Śmigielski Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 A mi się jedynie co może podobać pseudomin choć tez nie za bardzo ale i tak lepiej wypada na tym tle
Vera_Ikon Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Ode mnie + Za jabłka, poligamię (czy może bardziej poligimię skoroś Jego Alter Ego) i tę ułomność, która wszystkich kiedyś dotykała :) pozdr
Jego Alter Ego Opublikowano 28 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. witam pana panie Adamie,milo poznac, ale moze cos wiecej?
stanislawa zak Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 wyczułaś mój nastrój? od początku do końca więc jakże nie plusować+z uśmiechem
Espena_Sway Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Ciekawy wiersz, podoba mi się szczególnie 'przyjmę nawet poligamistę może być z nałogami wolę to niż nie widzieć własnych rzęs na policzkach' Pozdrawiam serdecznie
jasiu zły Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Nie lubię, nie lubię i jeszcze raz nie lubię! Jednak... coś w tym jest nowego i nie odstręcza. Z tym przyjmowaniem poligamistów z nałogami, to żeby wszytkie kobiety tak miały :) Podsumowująć, chyba jednak dam tu plusa.
Jego Alter Ego Opublikowano 29 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Dzieki Stasiu,my chyba czesto pokrywamy sie z nastrojami:) Espena:milo poznac:) Jasiu Zły: kazdy facet by tego chcial;P pozdrawiam
M... Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Czy naprawde podmiot liryczny jest tak zdesperowany,iz jest w stanie przyjac nawet poligamiste,czy moze jest w tym utworze zawarta duza dawka ironii i lekka krytyka rodu meskiego,a moze po prostu gorzkie stwierdzenie,podszyte zyciowymi doswiadczeniami,iz mezczyzni jacy sa kazdy widzi i coz nic nam innego kobietom nie pozostalo,jak przyjac to do wiadomosci? A ja mimo wszystko wierze,ze jeszcze gdzies istnieja fajni faceci,pozdrawiam
M... Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 aha w woli ścisłości,wiersz mi sie podoba
Rekomendowane odpowiedzi