Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Ewelina Opublikowano 15 Listopada 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2024 słowa krótkie a ciężkie grymas podkreśla cienie bez głosu jakby lepiej - patrzy się rankiem na ciebie cicho ciszej mój Boże depczę w miejscu ostrożnie 13
moina Opublikowano 15 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2024 @Ewelina no przyznam że w każdym Pani wierszu który czytałam....jest ta "wyjątkowa magia" miło poczytać Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 15 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2024 może i magia w tym wierszu ale kobiecość prawdziwa co każdy szczegół dostrzeże nie musi już nic zgadywać :) 1
Ewelina Opublikowano 15 Listopada 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2024 @Domysły Monika bardzo mi miło Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie spodziewałam się takiego komplementu. Pozdrawiam:) @Jacek_Suchowicz dziękuję serdecznie rumienie się podwójnie. Pozdrawiam:)
FaLcorN Opublikowano 15 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2024 @Ewelina Tylko 24 poetyckie jednostki, a ile piękna zawarte. Wiersz jak kwiat-Origami. 1
any woll Opublikowano 15 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2024 @Ewelina zero nie jest pustką jest nieskończonością cisza nie jest martwa bardziej jest wiecznością nie ta rozkrzyczana więcej ta milcząca bez słów żyje wiecznie w ciszy nie ma końca miłość... pozdrawiam bardzo serdecznie! 1
Ewelina Opublikowano 15 Listopada 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2024 @FaLcorN Jakże poetyckie porównaniu. Bardzo Ci dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @any woll ujmujący wiersz. Bardzo. Pozdrawiam także 2
viola arvensis Opublikowano 16 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2024 @Ewelina o jakże często jest lepiej bez głosu ! Super wierszyk. 1
Ewelina Opublikowano 16 Listopada 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2024 @viola arvensis dziękuję:) Pozdrawiam serdecznie.
Rafael Marius Opublikowano 16 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2024 @Ewelina Rano jestem wyjątkowo małomówny. 1
Ewelina Opublikowano 16 Listopada 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2024 @Rafael Marius ja też:) bo zawsze mam poczucie, że jeszcze bym sobie pospała...a tu trzeba wstawać:) 1
Bożena De-Tre Opublikowano 17 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2024 @Ewelina ....nie powiem że dobrze bo dobrze już było....miłe też nie powiem.... Widzę w Twych słowach MIŁOŚĆ.......dobrze doprawiony wiersz...pozdrawiam.
Ewelina Opublikowano 17 Listopada 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2024 @Bożena De-Tre dziękuję bardzo. Pozdrawiam także.
Rafael Marius Opublikowano 17 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niestety i nie zawsze do tego do czego by się chciało. Konieczność bytu. 1
Rekomendowane odpowiedzi