Leszczym Opublikowano 9 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2024 Deal liter lub dealerka literek. Warszawa – Stegny, 09.11.2024r. 5
Rafael Marius Opublikowano 9 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2024 @Leszczym Sprytnie. 1
Leszczym Opublikowano 9 Listopada 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2024 @Rafael Marius Nie no raczej żartobliwie :) 1
poezja.tanczy Opublikowano 10 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2024 @Leszczym Co literę tutaj sławi To się lepiej, tak zabawi No właśnie :) M. 1
Leszczym Opublikowano 10 Listopada 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2024 @poezja.tanczy To nawet nie jest głupi tekst jak sądzę ;)))) Ale to moja prywatna, autorska jest opinia :)
Leszczym Opublikowano 10 Listopada 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2024 @Ewelina Ewelina ja nic nie rozumiem. Nic. To jest jakiś jeden wielki pozór inteligencji tylko :// 1
Ewelina Opublikowano 10 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2024 @Leszczym jakoś surowo siebie oceniasz... Bardzo surowo. Zupełnie nie rozumiem czemu. 1
Leszczym Opublikowano 10 Listopada 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2024 @Ewelina A ja wiem, bo ja nic nie rozumiem. Nic. Zero. Ludzie czasem chcą mnie odwieść i też od tej surowości wobec siebie, naprawdę próbują i chcą to zrobić, i wszystko ok, jestem im wdzięczny, ale nic nie kumam dalej. A jeszcze do tego próbują mnie odwieść od tego, niewiele mi wyjaśniając, dużo pytając, przepytując, skłaniając do wypowiedzi, powtarzając często te same pytania co się ciągną jak tasiemiec, powtarzają się, dublują etc. itd. To w skrócie jest dlatego :))))) 1
Sylvia Opublikowano 10 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2024 Krótko i trafnie. Podoba się :) pozdrawiam 1
Leszczym Opublikowano 10 Listopada 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2024 @Sennek O i super :)
Ewelina Opublikowano 10 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2024 @Leszczym ja nie będę Cię odwodzić, ja tylko się dziwić będę :)) 1
Leszczym Opublikowano 10 Listopada 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2024 @Ewelina Fakt, dziwne. Mnie historia przerosła. Jestem o całe piekło mniejszy od tego co się w moim życiu wydarzyło :)) I nawet jeśli napiszę coś fajnego, wiesz wierzę, że mogę (jeszcze) to to co napiszę też mnie przerośnie. No taki psikus losu :))) Trzym się, M. 1
Ewelina Opublikowano 10 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2024 @Leszczym ach życie jest pełne psikusów. Mnie też nie ominęły, myślę, że rzadko kogo mija. Ty też się trzymaj :) 1
Leszczym Opublikowano 10 Listopada 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2024 @Ewelina To chyba taki lajf jest, a piszący mocniej się temu przyglądają dodatkowo :))
Ewelina Opublikowano 10 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2024 @Leszczym @Leszczym no tak :) Poprzeglądać się jest dobrze:) To czasami pomaga. 1
wierszyki Opublikowano 11 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2024 Nie należy przeceniać wagi słów, ot, to takie, czasem ktoś zauważy, niewiele więcej. Literek to może być różny literek, ja lubię na przykład po prostu literki, jakieś takie, że się da o coś zaczepić. Prawda? O coś takiego chyba chodziło. Pozdrawiam :-) 1
Leszczym Opublikowano 11 Listopada 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2024 @agfka Słowa słowami, a silni trzęsą klasą, a nie poeci ani pisarze :) To fakt faktów :) 1
Rekomendowane odpowiedzi