Liquid Dreams Opublikowano 26 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Ja Zjawa na jawie Kim jestem? Czy to nęka wszystkich? Czy dotyka tylko wybranych? Anioł Mroku Anioł Śmierci Czy tym właśnie jestem? Istotą niosącą śmierć? Ja Zagadka bez rozwiązania Kwiat bez łodygi Łodyga bez kwiatu Poplątane sny Niechciane myśli Ja Ciągle ta sama Lecz inna Niechciana? Nie To zjawa Koszmar A może prawda? Ja Pytania bez odpowiedzi Działania bez celu Cele bez ambicji Koszmar życia Ja Strach Ból Miłość Gniew Ja Czy to prawda?
Nikołaj Siergiej Ilicz Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 raczej malo fascynujace. nic w tym nie ma.
Mirosław_Serocki Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Zastanawia mnie w jakim celu to było napisane? Jeżeli celem było sprawdzenie naszej wytrzymałości, to gratuluję. Polecam czytanie dobrych wierszy. One naprawdę nie gryzą.
Ania D. Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Wszystko mi sie podoba z wyjątkiem końcowki. Proponuję ją zmienić np. tak: (dwa ostatnie wersy, które zastępuję trzema) ja to już wszystko czy może to dopiero początek?
Nula Brzoskwinia Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 mój komentarz powinien wyglądać tak : piiiiiiiiiii............ppppppppiiiiiiiiiiiii.........pi..piiiiiiiiiiiiii i tak dalej i tak dalej. Ale ze względu na wrodzoną (lub nabytą- jak kto woli) kulure osobistą pominę ten wiersz (wywód?) milczeniem.... pozdrawiam, Ania
Vera_Ikon Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Zburzę Ci całą koncepcję. Wyrzuć to "ja" bo zakrawa o przerośnięte ego... Co do reszty, trzeba popracować. Za wiele pytań, aniołom precz (ciężko zbudować na ich bazie coś niebanalnego, więc ostrożnie z tym rzeczownikiem), miłość? ból? itd... Polecam lekturę Alter Neta i Włodzimierza Nabkowskiego... może nadchnie. pozdr
Samo zło Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 już wiem; boga nie istnieje, inaczej zerwał by łącze...
marta karolczak Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 ja uwazam ze wiersz jest spoko nie kazdy lubi pisac o rozowych kroliczkach czy o domku z piernika...piasz dalej i nie przejmuj sie zlosliwymi komentarzami...pazdrawiam
Gość Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 A ja wypowiem sie tak . Temat plus bo mnie tu przyciagnal :) wiersz jak dla mnie naprawde zajebisty . Przemawia mi do serca. Budzi uczucia , sprowadza do myslenia ... przypomina rowniez pewne zdarzenia ...1,2 i 3 strofa najbardziej weszla mi do umyslu . Za to dziekuje . Cos bym tu zmienila moze jeszcze ale gdyby to zostawic to i tak super . Ale zawsze mozna ulepszyc . Pozdrawiam bardzo pa .
Liquid Dreams Opublikowano 28 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 no cóż...nie spodziewałam się tego...ale dziękuje...Kasia1989..=) pozdr. Liquid Dreams
Rekomendowane odpowiedzi