Marek Hipnotyzer Opublikowano 26 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 "Życie!" - najlepiej spo-żyć przed śmiercią. Przed u-życiem nie konsultować się z farmaceutą. Produkt niezbadany. Nieźle opakowany. W środku zawsze - rany. Choć niezdrowy, "kobietom w ciąży zalecany". Na zwierzętach - TESTOWANY. "Życie!" ? Nie mam pojęcia. Wystawiam, ale bez zdjęcia. Mam ich tysiąc, lecz jakoś nie mogę wybrać ujęcia. W jakim stanie? Czasem stałe, czasem u-lotne, czasem wś-ciekłe. Z dostawą do domu, ale ciepłe jest lepsze niż zimne. Na koniec przyznać muszę, że razem z nim duszę dodaje w promocji mały "Virus do komputera" nawet przyjemny, ale śmiertelny - jak cholera.
Daniel Piaszczyk Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Witam... jakkolwiek zazwyczaj Pańskie teksty prezentują jakiś tam poziom tak ten, zdecydowanie odbiega od poziomu kazdego... mam nadzieje, że to taki mały "wirus do komputera" ażeby troszke sprowokowac tudzież po co innego.. w takim wypadku jednak polecam piaskownicę :) Pozdrawiam
jasiu zły Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Ciekawe to w sumie jest, fajnie się czyta, tyle, że jak się temu przyjżeć z bliska, to to jest jak hip-hop. Tam lecą podobne teksty. Myślę, że możnaby bez problemu ten także wyrapować do jakichs beatów, a że za tego typu muzyką nie przepadam...
Rekomendowane odpowiedzi