castus Opublikowano 25 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 przepłynęła we mnie muzyka tłem między kępą mchu a trzaskiem gałązki głęboko schowałem dzieciństwo kiedyś kredą na drzewie znacząc tamte miejsce słońce malowane spłakały burze lat Ona drżącą ręką stawia herbatę obok popielniczki pełnej niedopałków zaboli serce miłością wpisaną w geny łzą akcentuje kolejną zmarszczkę na twarzy dziecka...
Nikołaj Siergiej Ilicz Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 i o to chodzilo! :) nie przyczepie sie do zadnego fragmentu, dla mnie wiersz jest pierwszej klasy. dodaje do ulubionych. podoba mi sie przeskok czasowy i ta nuta tesknoty w slowach. to sie czuje.
M... Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Piekne coz wiecej napisac,bardzo osobisty utwor i wlasnie dlatego tak poruszajacy,najlepsza ostatnia strofka
stanislawa zak Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 piękny, ciepły matczynej miłości pełny, ale gałązki - uważam ze lepiej brzmi, Julio!, bo to takie delikatniejsze, jak rączki,pozdr,
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Najbardziej podoba mi się strofa pierwsza, druga i zakończenie :P bardzo mi się podoba pozdrawiam ciepło
Bea Nefer Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 słońce malowane spłakaŁY burze lat - liczba pojedyncza i liczba mnoga, czy to jest w zamiarze Autora? bo jesli tak to nie rozumiem tego fragmnetu. wiersz jak najbardziej na tak:) pozdr.Bea
Rekomendowane odpowiedzi