Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Dekaos Dondi Opublikowano 28 Września 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 28 Września 2024 przeczytaj mnie proszę całą książkę znasz tylko tytuł i początek lecz ty odkładasz na półkę cichutko słyszę znów słowa przeczytam jutro * zostaw za późno poparzysz ręce jestem popiołem już niczym więcej * tak owszem możesz mnie przesypać ale już nigdy nie przeczytasz * a wystarczyła codziennie chwila żebyś wiedział jaką byłam 8
Rafael Marius Opublikowano 28 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2024 @Dekaos Dondi Ciekawy pomysł na wiersz.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 28 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2024 każdego dnia się wypalacie choć bywa że wolumen w sobie a my pobieżnie przelecimy jak ci profani - tyle powiem :))
Amber Opublikowano 28 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2024 @Dekaos Dondi Obecnie czytam Marcel Prosust „W poszukiwaniu straconego czasu” i przyznam, że czas czytania tej pozycji nie należy do straconego, wręcz jest uzależnieniem. Twój dobry wiersz, nie będąc jednoznacznym, zachęca do odczytywania czegoś, kogoś. Pozdrawiam :)
andreas Opublikowano 29 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2024 Czytelnictwo w Polsce leży na łopatkach. Przecież ciekawsze są debilne filmiki na you tube...
Dekaos Dondi Opublikowano 29 Września 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2024 @Rafael Marius ↔Dzięki:)↔To na podstawie opka. które napisałem wcześniej:)↔Pozdrawiam:) *** @Jacek_Suchowicz ↔Dzięki też za wiersz z przesłaniem, którego meritum→bywa:)↔Pozdrawiam:) *** @Amber ↔Dzięki:)↔W sumie racja. Nie jest jednoznaczny i nie musi tyczyć książki:) Pozdrawiam:) *** @andreas ↔Dzięki:)↔Zapewne mniej czytania, niż kiedyś. To fakt:)↔Pozdrawiam:) 1
Rekomendowane odpowiedzi