Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Starzec Opublikowano 10 Września 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 10 Września 2024 żaby zamilkły w stawach nad ranem klekot z bocianich gniazd też uleciał wrony nad wyraz dziś wykrakane pająk o zimie bajeczki plecie powiem poetom że już po lecie 8
Jacek_Suchowicz Opublikowano 10 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2024 (edytowane) i tylko wróble stale ćwierkają nieważne lato czy zima gdzieś tam radośnie kica dziś zając ten uśmiech każą nam trzymać :)) Edytowane 10 Września 2024 przez Jacek_Suchowicz (wyświetl historię edycji) 2
Rafael Marius Opublikowano 10 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2024 @Starzec O całkiem ładnie wyszło. 1
iwonaroma Opublikowano 10 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2024 A poetom w to graj, że po lecie bo kochają jesień :) 1
Starzec Opublikowano 11 Września 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2024 @Starzec bo jak bez uśmiechu dotrwać do wiosny? :) Dziękuję i pozdrawiam:) @Hiala dla mnie niestety:) Dziękuję i pozdrawiam:) @Rafael Marius to się cieszę:) Dziękuję i pozdrawiam:) @iwonaroma poeci może tak, ja niekoniecznie ( tę listopadową) :) Dziękuję i pozdrawiam:) 1
corival Opublikowano 11 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2024 @Starzec Moje klimaty... Słusznie piszesz, już po lecie. W zasadzie to jesień w pełni. Zgrabnie Ci wyszło. Pozdrawiam :) 1
Starzec Opublikowano 11 Września 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2024 @corival to się cieszę, że nie jestem osamotniony w tym temacie :), bo myślałem,że zostanę ścięty:)) Dziękuję i pozdrawiam:) 1
corival Opublikowano 11 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2024 @Starzec Żadnego ścinania, raczej jakąś nagrodę należałoby obmyślić za wnikliwą obserwację natury. Pozdrawiam ponownie :)
Rekomendowane odpowiedzi