Ten utwór został doceniony przez użytkowników. viola arvensis Opublikowano 9 Września 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 9 Września 2024 (edytowane) czasami mam skrzydła jak ołów a czasem się z piór cała składam unoszę się wyżej niż umiem i niżej niż mogę upadam powstaję jak feniks z popiołów lub sypię się cała jak z maku i słodycz i gorycz rozdaję i nie mam żadnego już smaku to życie mi ciągłym cierpieniem to życie wciąż kocham nad życie i kiedy już przyjdzie mi odejść zapłaczę i spłonę w zachwycie Edytowane 10 Września 2024 przez viola arvensis (wyświetl historię edycji) 17
Wędrowiec.1984 Opublikowano 9 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2024 @viola arvensis Wiolu, napisałaś niesamowicie piękny wiersz. Jestem zachwycony. 1
FaLcorN Opublikowano 9 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2024 @viola arvensis Naturalność Twojej poezji i lekkość rymów to największe atrybuty Twoich słów. Pozdrawiam! 2
viola arvensis Opublikowano 9 Września 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2024 @Wędrowiec.1984 tak mi miło.. Tak sobie mieszałam w garnku- wiersz wparował do głowy Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @FaLcorN bardzo dziękuję. Naturalność mam we krwi, no bo cóż innego wart mieć...
viola arvensis Opublikowano 9 Września 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2024 @iwonaroma Dzięki 🪻 1
viola arvensis Opublikowano 9 Września 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2024 @Hiala bardzo dziękuję. Pozdrawiam serdecznie.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 10 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2024 ślicznie lecz życie się nigdy nie kończy a nowe jest ponoć piękniejsze bo ziemskie uroki się zwieńczą nieziemskie u stóp naszych legną :)) 1
viola arvensis Opublikowano 10 Września 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2024 @Jacek_Suchowicz super Jacku, jak zawsze. Dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Leszczym Opublikowano 10 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2024 @viola arvensis Gracja, esencja gracji :) Brawo :) 1
Amber Opublikowano 10 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2024 @viola arvensis Ładnie ujęty w wierszu proces życia. Pozdrawiam :) 1
viola arvensis Opublikowano 10 Września 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2024 @Amber Dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Leszczym jak miło, dzięki 2
Rekomendowane odpowiedzi