Rafael Marius Opublikowano 1 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak rozumiem, co by wskazywało na to, że jest to genetycznie uwarunkowane. Moja mama ma 84 lata i niczym się nie zaraża, ja też. Ojciec tak samo. Dziadkowie też tak mieli i pradziadek również jeden i drugi. Prababcia też. Mamy dobre geny w tym obszarze zdrowia. 1
violetta Opublikowano 1 Września 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2024 @Rafael Marius mam ciocię w wieku twojej mamy, ona ma chore serce, ładnie wygląda i jest energiczna, a moja mama jest od niej młodsza i gorzej się czuje. Miała mieć operację na kręgosłup, nie zrobili jej i będzie jej dokuczało. Ślachetne zdrowie,Nikt się nie dowie,Jako smakujesz,Aż się zepsujesz.Kochanowski:) 1
Rafael Marius Opublikowano 2 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja to już wiem bardzo dobrze, a zepsuło mi się dawno. Mam najgorsze w całej rodzinie. 1
violetta Opublikowano 2 Września 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2024 @Rafael Marius w niebie będziesz ocalony:) 1
Rafael Marius Opublikowano 2 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Amen. 1
violetta Opublikowano 2 Września 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2024 @Rafael Marius ja się nie mogę doczekać tego nieba :) 1
Rafael Marius Opublikowano 2 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To dobrze mieć pozytywną wizję ostatecznego przeznaczenia. Lepiej się żyje również teraz. 1
violetta Opublikowano 2 Września 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2024 @Rafael Marius mnie łatwiej by się żyło z Piotrem:) uwielbiam zawsze czcić pierwsze dni miesiąca:) myślę, ze jemu też by było łatwiej:) 1
Rafael Marius Opublikowano 2 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wszystko możliwe. Co komu pisane to gonie minie. 1
violetta Opublikowano 2 Września 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2024 @Rafael Marius są etapy dojrzewania:) 1
Rafael Marius Opublikowano 3 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To dojrzewaj jabłuszko, jak dojrzejesz to Cię zjemy. 1
violetta Opublikowano 3 Września 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2024 @Rafael Marius oj będzie kandydatów :) odstąpię innym:) 1
Rafael Marius Opublikowano 3 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To miło z Twojej strony. 1
violetta Opublikowano 3 Września 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2024 @Rafael Marius okazuję sobie wdzięczność :) 1
Rafael Marius Opublikowano 3 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2024 @violetta Najważniejsze, to dobry nastrój, bo życie jest od tego by bawić się na całego. Nie należy dać go sobie ukraść, a wielu próbuje każdego dnia. 1
violetta Opublikowano 3 Września 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2024 @Rafael Marius tak, długo śpię, później praca, później nauka, chociaż i tak uczę się w trakcie pracy. Mam taką pracę, że mogę poświęcić się nauce i uczę się sama też. Od przyszłego tygodnia trochę chcę mieć angielskiego, chociaż filmiki oglądam w oryginale. Lubię bardzo tak, zaszaleję na jesieni, wyjadę gdzieś w tropiki na wyspę pod palmę. Moja siostra cioteczna teraz jest na Madagaskarze i podziwiam ją, bo ona nosi wszystkie te przytulające zwierzątka i karmi. :)
Rafael Marius Opublikowano 3 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To pilna z Ciebie uczennica. Pomyślnych wiatrów. To ślicznie. Bardzo ciekawe miejsce z piękną przyrodą. Też tam możesz pojechać. Wszystko Ci opowie. 1
violetta Opublikowano 3 Września 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2024 @Rafael Marius zobaczy gdzie mnie wiatr poniesie :) @Rafael Marius chciałabym spełnić swoje marzenie:) planuję nad Ocean Indyjski:) marzy mi się :) 1
poezja.tanczy Opublikowano 5 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2024 @violetta Bo co polne kwiaty, na skinienia To garbaty, w rytm uniesienia Byle mniej garbów :) A wiersz bardzo dobry M. 1
violetta Opublikowano 5 Września 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2024 @poezja.tanczyoj plecki i nogi czasem bolą:) dziękuję :) 1
Rekomendowane odpowiedzi