Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Ewelina Opublikowano 29 Sierpnia 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2024 (edytowane) szelest papieru zaklętego w milczeniach otula liście i słowa - jak śnieg spadające... z drzew i rozkrzyczanych ust a ja... zachłannie w tło się wtapiam Edytowane 30 Sierpnia 2024 przez Ewelina (wyświetl historię edycji) 11
Klip Opublikowano 29 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2024 (edytowane) @Ewelina Ładne bardzo. A może "się wtapiam"? Pytam pamiętając, że Autorka ma prawa imperatorskie. Pozdrawiam. PS. A może "wtapiam siebie"? Edytowane 29 Sierpnia 2024 przez Klip (wyświetl historię edycji) 1
Rafael Marius Opublikowano 29 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2024 @Ewelina Niemy świadek wydarzeń. 1
Amber Opublikowano 29 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @violetta ...są ulotne i nieodwracalne, subtelne zjawisko. Pozdrawiam :) 2
violetta Opublikowano 29 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2024 @Amber no nie wiem, możesz coś zmienić. Każda myśl coś zmienia. 2
Amber Opublikowano 29 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2024 @violetta ...dobrze, a więc są ulotne i jedyne w swoim rodzaju, a my się zawsze uczymy, zgadzam się, być może z szansą na zmiane. :) 2
Ewelina Opublikowano 30 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2024 @Hiala dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam :) @Klip dziękuję Masz rację, lepiej brzmi wedle Twojej kolejności. Dziękuję za sugestię. Pozdrawiam serdecznie:) @violetta na szczęście nie zatopiona:) @Rafael Marius trochę i tak właśnie. Obserwator. 1
corival Opublikowano 30 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2024 @Ewelina Wtapia się w tło i obserwuje rozgadany, toczący się wokół świat. Tak zrozumiałam... Pozdrawiam :) 1
Ewelina Opublikowano 31 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2024 @corival tak, to także miałam na myśli. Pozdrawiam serdecznie:) 1
poezja.tanczy Opublikowano 4 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2024 @Ewelina Bo co wtopienie, jaka zasada Bo pomówienie, jak widać zwada Fajnie i czule napisałaś Jest głębia M. 1
Ewelina Opublikowano 5 Września 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2024 @poezja.tanczy dziękuję za interesujący komentarz Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pozdrawiam:) 1
Rekomendowane odpowiedzi