Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Igor Wasiński Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Będę ci Solą w ranie Wiatrem w oczach Nożem w plecach Poziomą belką krzyża Pionową belką krzyża Stryczkiem zbyt długim Kotem czarnym Niebem zachmurzonym Deszczem kwaśnym Deszczem niespokojnym Dniem deszczowym Piątkiem trzynastego Piwem ciepłym Wódką ciepłą Kawą zimną Suką zimną Draniem zimnym Gościem nieproszonym Chlebem czerstwym Kacem sobotnim Wierszem białym Słowem przykrym Poetą przeklętym Złym omenem Barszczem rozlanym Oczkiem w rajstopie Dnem butelki Obiecuję Będę prawdziwy 8
iwonaroma Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Ale straszysz :) Oby Ci się nie zwróciło ;) 1
Igor Wasiński Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2024 @iwonaromaWiększość moich znajomych postrzega mnie jako bardzo bezkonfliktowego i przyjacielskiego człowieka. Chyba nie jestem aż taki straszny jak podmiot liryczny—po prostu wyolbrzymiam. :D
Igor Wasiński Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2024 (edytowane) @Hiala Tu skupiam się na yang, ale każdy z nas ma w sobie zarówno ying, jak i yang. Yang ma w sobie coś z ying, a ying ma coś z yang. Pozdrawiam również. Edytowane 18 Sierpnia 2024 przez Igor Wasiński (wyświetl historię edycji)
jan_komułzykant Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2024 @Igor Wasiński Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Igor Wasiński Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2024 (edytowane) @jan_komułzykant Ta wyliczanka i powtarzalność specjalnie, taki zabieg stylistyczny. Dziękuje za uwagę, zapomniałem pisowni. @jan_komułzykant A kac poniedziałkowy rzeczywiście przebija wszystkie :D Edytowane 18 Sierpnia 2024 przez Igor Wasiński (wyświetl historię edycji) 1
jan_komułzykant Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2024 @Igor Wasiński Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
corival Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2024 @Igor Wasiński Troszkę nieuporządkowane te groźby, chyba warto byłoby zastosować jakąś gradację, ale to moje zdanie... Chciałoby się rzec... będę prawdziwym wrzodem na tyłku ;) Pozdrawiam :) 1
Igor Wasiński Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2024 @corival To taki strumień świadomości. Ostatnio, kiedy zacząłem dzielić się swoimi wierszami na tym forum, starałem się je dopracowywać. Uważam, że to dobrze wpłynęło na moją twórczość, ale tęsknię za pisaniem bez żadnych ograniczeń, swobodnie wyrażając wszystko, co przychodzi mi na myśl. Ps. To nie groźby haha 1
corival Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2024 @Igor Wasiński Tak, tak... zapewne obietnice ;) Pozdrawiam ponownie :) 1
Igor Wasiński Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2024 @corival Bardziej przestrogi. Pozdrawiam również. 1
Amber Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2024 @Igor Wasiński To się nazywa wystawienie kogoś na próbę:)) Pozdrawiam. 1
moina Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Nie sądzę żeby to było " złowieszcze straszenie".. a wyznanie dla kogoś bliskiego sercu. Będą momenty że tak mnie czasem będziesz postrzegać, że różnice zdań, poglądów, lub rutyny życia zrobią ze mnie to wszystko ..." Obiecuję będę prawdziwy"... Tym zdaniem zmiękcza się serce drugiej osoby gdyż mówi ...zapraszam cię do wspólnej wędrówki choć jestem - bywam trudny . 1
Rafael Marius Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2024 @Igor Wasiński Ciemna strona. 1
Stary_Kredens Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Z tego wszystkiego wybieram czarnego Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kota, a w tym wierszu przypominasz mi twórczość Henryka Bukowskiego, taka męska strona życia. Kobiety lubią brutali.. do czasu zresztą Kredens pozdrawia 1
Rekomendowane odpowiedzi