Ewelina Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2024 nawet dzień jasny, bez zamgleń - przejrzysty nie rozpołowił długiego jak sen oczekiwania... a ucieczka łapczywa w kompulsywny czyn powiodła naiwne ramiona w głębię rozstań 7
Leszczym Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2024 @Ewelina Bywa i tak niestety... A głębia rozstań rozległa oj rozległa... 1
Ewelina Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2024 @Leszczym bezgraniczna w zasadzie. Tęsknota jest zupełnie naturalnym stanem. Nie sądzę, że bywa, ona jest. Nic nadzwyczajnego:) 1
Rafael Marius Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2024 @Ewelina Gdy jedne drzwi się zamykają otwierają się następne. Ja bym tak zdefiniował, też mam o tym wiersz, niedługo zamieszczę. 2
Ewelina Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2024 @Rafael Marius to co piszesz brzmi jak nadzieja. Oczywiście tęskniąc, ma się prawdopodobnie nadzieję, nawet jeśli ledwie wyczuwalną. 1
Rafael Marius Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miejmy nadzieję, choć to pewnie od osoby zależy. 1
poezja.tanczy Opublikowano 16 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2024 @Ewelina Bo co powiedz, że nie może To odpowiedź, dopomoże Jak zwykle.. ten twój klimat taki melancholijny Świetne! M. 1
Ewelina Opublikowano 16 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2024 @poezja.tanczy dziękuję bardzo Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ciężko mi znaleźć źródła mojego melancholijnego pisania, ale faktem jest, że od zawsze tak miałam z tą melancholią w wierszach. Pozdrawiam serdecznie:) 1
Rekomendowane odpowiedzi