Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2024 (edytowane) była ciemna noc wilki mnie goniły były już tuż tuż a tu nagle stop zatrzymały się ja tym mocno zdziwiony pomyślałem sobie o co tu chodzi czemu wataha odpuściła mi lecz skończyłem myśleć bo nad drzewami ujrzałem pełnię którą uwielbia wilk a boi się człowiek ( bo wilkołak ) po czym po cichutku wylazłem z łóżka i poszedłem spocony do kuchni tam zacząłem się śmiać Edytowane 3 Sierpnia 2024 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 3
corival Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2024 @Waldemar_Talar_Talar Taaaak... nie ma jak dobry, emocjonujący sen... Pozdrawiam Waldemarze :)
Dagna Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2024 @Waldemar_Talar_Talar … ujrzałem pełnię, oraz rymy wewnętrzne : wylazłem poszedłem zacząłem … a całość? sympatyczna Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 3 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - dokładnie tak jak w komentarzu - dziękuje za przeczytanie - Witaj - miło że czytasz - Pzdr.serdecznie. Witam - pełnię poprawiłem reszta zostaje - dziękuje za czytanie - Pzdr.uśmiechem. 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 4 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2024 @Rafael Marius - dziękuje -
Rekomendowane odpowiedzi