Somalija Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2024 @Leszczym Viola mi pisała, że fanki Taylor błyszczą na ulicach... 1
violetta Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2024 @Somalija w Warszawie teraz ładne są dziewczyny :) chociaż dzisiaj widziałam na Nowym Świecie dwóch mężczyzn, takich przystojnych, trzymających się za ręce z zakupami. Się zdziwiłam :)
Somalija Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2024 @violetta Geje mają więcej wdzięku niż nie jedna kobieta. Obejrzałam sukienki, które przesłałaś i nagłe mnie olśniło.... Mam spódniczkę, miniówkę cała w cekiny Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czarno-srebrzysta... 1
Rafael Marius Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2024 @Somalija Miłej nocy zatem.
violetta Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2024 @Somalija zmieniając temat, oglądam przepiękny film :)
Somalija Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2024 @violetta Rzeczywiście, wysoce historyczny, z klimatem jak ,,Klos"...
violetta Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2024 @Somalija no tak, ale ładnie opowiada:) za tydzień mam urlop, który spędzam w domu, trochę rehabilitacji, spacery kuracyjne, może na jeden dzień wybiorę się nad morze do Sopotu, a wieczorkiem sobie wrócę do domu :)
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2024 @Somalija A to proszę o łaskawe wybaczenie... Łukasz Jasiński
Somalija Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2024 @violetta Widzę, że się wkręciłaś Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
violetta Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2024 @Somalija tak, bardzo fajny koncert:) wkręciłam się w atmosferę:)
Somalija Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Za zabłąkaną wypowiedź mnie przeprasza... a generalnie wyzywa i obraża, wysyła do psychologa...
Krzysztof2022 Opublikowano 3 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2024 @Somalija tak szczerze i tak prawdziwie ....i zgrabnie w słowa ujęłaś Pozdr. K.
Somalija Opublikowano 3 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2024 @Krzysztof2022 Dzień dobry Panie Krzysiu Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Wędrowiec.1984 Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2024 @Somalija No wiesz? Peelka straszliwie spragniona zdaje się być.
Somalija Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2024 @Wędrowiec.1984 Wszystko zależy, kogo spotykasz, w danej chwili ...
Rekomendowane odpowiedzi