Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Somalija Opublikowano 1 Sierpnia 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2024 (edytowane) pragnę hormonów pełna strażnica całego ciebie ciała same się dla siebie rozpuszczają z koła podbiegunowego do drugiego biegnę bierzesz mnie jasno chciałbym cię pocałować nawet nie wiem jak dławiący oddech ociera o nierzeczywistość kocham się w tobie sobą bezbrzeżną Edytowane 2 Sierpnia 2024 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 14
Arsis Opublikowano 1 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2024 @Somalija tworzysz coraz piękniejsze teksty, Aga
Amber Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2024 @Somalija Lotny erotyk. Pozdrawiam:) 1
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2024 I tak też można... Łukasz Jasiński
Somalija Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gdzie się ukrywasz w ten wakacyjny czas?
Arsis Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2024 @Somalija ok 100 lat świetlnych od ziemi znajdują się dwie (najprawdopodobniej gazowe) planety. jedna jest jakieś 4 razy większa od naszego Jowisza, druga ok 2 razy. ta mniejsza obiega większą co 100 lat. problem polega na tym, że to są samotne planety, bez słońca, przemierzające pustkę kosmiczną w ciemnościach wszechświata, trwa na nich wieczna bezksiężycowa noc usiana gwiazdami na niebie. ale jeśli posiadają księżyce to niewykluczone, że jest na nich życie. albowiem grawitacja planet powoduje ruchy pływowe, które podgrzewają owe księżyce. podobnie się dzieje na ksieżycach Jowisza, Saturna, Neptuna, czy Urana. księżyce być może mają oceany pod grubymi skorupami z lodu. w nich może być życie. jakie? właśnie się tam udałem. 1
violetta Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2024 @Arsis ostatnio piękne niebo, ładne układy, ja wstaję, to obserwuję;) wczorajszy piękny zachód słońca był :) taki różowiutki na północy:)
Somalija Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2024 @Arsis Jestem biologiem z wykształcenia, więc życie u mnie zaczyna się wcześnie. To mogą być Mykoplazmy, lub inne Bakteriofagi... Może szkielet związków nie jest węglowy tylko krzemowy.... @violetta To zorze, które się u nas zaczęły pojawiać... Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W sensie? Chyba Księciu nie przystoi... 1
violetta Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2024 @Somalija bogate wykształcenie:) zazdroszczę:)
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2024 @Somalija A czego pragnie księżniczka? Tego, iż dzisiaj otrzymałem pismo od Ministerstwa Sprawiedliwości: moja skarga została uwzględniona i komornik sądowy Agnieszka Mróz stanie przed Sądem Rejonowym dla Warszawy-Mokotowa za popełnione nieprawidłowości, więc? Czego pragnie księżniczka Agnieszka? Tego, abym jej przyznał rację, kupił kwiaty i przeprosił za niewinność, tak? Łukasz Jasiński 1
Somalija Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2024 (edytowane) @Łukasz Jasiński To pytanie nie jest do mnie... Edytowane 2 Sierpnia 2024 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 1
violetta Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2024 @Somalija Warszawa oszalała na punkcie błyszczących, krótkich kiecek i srebrnych kozaczków po koncercie Taylor:) na ulicach i knajpkach tak widzę ubranych dziewczyn, ja nie mam takiej kiecki i takich kozaczków:) a Ty masz? Tak dziewczyny chodzą ubrane:) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cekinowe sukienki latem odlot totalny :)
Somalija Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2024 @violetta Niestety... mam sukienki do pracy, leginsy na rower i to wszystko Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
violetta Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2024 @Somalija ja już sobie szukam materiał z cekinami biały i szyję:) też oszalałam z tą stylizacją, słońce świeci, a tu takie błyskotki:) dla mnie bajka:)
Somalija Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2024 @violetta Dobrze, że tego nie widziałam, bo też bym oszalała na punkcie takigo stroju... Może też się skuszę... w sumie to dobry pomysł Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
violetta Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2024 @Somalija Taylor wprowadziła nam niezłą modę do Warszawy:)
Somalija Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2024 @violetta Mam dwie pary kolczyków z piórkami Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hej, podobno Warszawa pełna pięknych dziewczyn 1
Leszczym Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2024 @Somalija No, ba, od dawna tak "bywa" :)
Rekomendowane odpowiedzi