Ten utwór został doceniony przez użytkowników. iwonaroma Opublikowano 18 Lipca 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2024 promyczek okienko słoneczko chmureczki ptaszeczki kuchenka śniadanko mleczko i jajeczko koteczek-miau miseczka sukieneczka sandałki spacerek miasteczko uliczki chodniczki ludziczki drzeweczka działeczki kwiateczki powrocik pokoik kawusia smartfonik ploteczki ciasteczka wyjścióweczka zakupeczki pieniążki siateczki domeczek obiadek gotowanko jedzonko koteczek-miau miseczka fotelik relaksik herbatka radyjko książeczka wierszyczki e-mailik wieczorek wizorek i filmik kolacyjka smacznusia koteczek-miau miseczka wannusia łóżeczko podusia sennusia w oczętach w serdeńku spokoik lato lato lateczko deczko mi przygrzało... 8
iwonaroma Opublikowano 18 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Dagmara Gądek dziękóweczka 1
dgghj Opublikowano 18 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2024 @iwonaroma Koteczek-Miał (taką pisownię promuję bo w polskim nie ma au) pojawia się trzy razy, wiersz jest tak naprawdę o nim, rewelka. Pozdrawiam :) 1
corival Opublikowano 18 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2024 @iwonaroma Tak, tak... przygrzało, ale zgrabniutko w główeczce zagrało. Pozdrowionka :) 1
iwonaroma Opublikowano 19 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Marek.zak1 właśnie:) Dzięki @Kot Koteczki są najważniejsze :) I największymi indywidualistami, stąd w języku polskim nie ma au, ale kotek ma to w głębokim poważaniu i artykułuje miau! :) Dzięki i również pozdrawiam:) @corival o, to dzięki, bo już myślałam, że całkiem mi odbiło od tego skwaru... ;) Dzięki i również pozdrowionka:) @sisy89 @violetta Dziękuję:) 1
dgghj Opublikowano 19 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2024 @iwonaroma Właśnie ze "miał" a nie "mia-u", nie będę pisał z błędami, Ty pisz jak chcesz... @iwonaroma co oznacza, że od dzisiaj nie piszę "automat", tylko "ałtomal" i ałtobus" :D Dzięki :) 1
Kwiatuszek Opublikowano 19 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2024 @iwonaroma Ślicznie Ci to wyszło! Po jednym słowie, a tak idealnie zlewa się w cały dzień! Pozdrawiam! 1
iwonaroma Opublikowano 19 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Kot ;) @Kwiatuszek :) ślicznie dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i również pozdrawiam @Waldemar_Talar_Talar dziękuję:) 1
Nata_Kruk Opublikowano 20 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2024 (edytowane) @iwonaroma ... przeszłam przez Twoje 'latunio' dwa razy i już tytuł może być zapowiedzią czegoś lekkiego, wręcz banalnego... ale uderzasz.. puentą Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. która mnie 'rozbroiła'... mnie także przygrzało tego lata kilkukrotnie... ;) Pozdrawiam. Edytowane 20 Lipca 2024 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji) 1
iwonaroma Opublikowano 20 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Nata_Kruk :)) Nic dziwnego że ludziom przegrzewa;) taki skwar... Dzięki i również pozdrawiam 1
poezja.tanczy Opublikowano 21 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2024 @iwonaroma Podoba mi się jak eksperymentujesz Widać że jest odwaga na pokładzie I dobrze I pięknie I oby tak dalej :) Pozdrawiam miło, M. 1
iwonaroma Opublikowano 21 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @poezja.tanczy :) bez odwagi ani rusz (byle nie przeskoczyć do brawury ;)) Dzięki i również miło pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi