Ten utwór został doceniony przez użytkowników. viola arvensis Opublikowano 11 Lipca 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2024 Schodzę w siebie na palcach i walca tańczę z ciszą. Wczoraj kazali mówić, jutro mnie nie usłyszą. Rozpływam się w milczeniu jak czekolada w ustach. Spisano mnie na straty, a jestem kartka pusta. Rozchodzę się po kościach innych dróg nie znajduję. Nie zerkaj w moje oczy nie sprawdzisz jak się czuję. Schodzę w głębię, zostaję chaos mnie nie dopadnie. Niech świat się wspina na szczyt I tak jest dawno na dnie. Straciłam ale zyskam bo zachowałam wiarę. Prawdą jak fleszem błyskam ze wstydu się nie spalę. 17
poezja.tanczy Opublikowano 11 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2024 @viola arvensis I dla tych spaleń, co pochłania Trzeba powstrzymać, tego drania Wewnętrzny drań nie może zwyciężyć I pięknie, że jest światło! Pozdrawiam ciepło, M. 1
viola arvensis Opublikowano 12 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2024 @poezja.tanczy dzięki za odwiedziny. Również ślę pozdrowienia ❣ @Hiala miło mi, że Ci się podoba. Pozdrawiam rownież serdecznie. 1
Nata_Kruk Opublikowano 12 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2024 (edytowane) ... ten utwór zakołatał mi w głowie... naszukałam się, zapomniałam tytuł. Dorbych dróg życzę... :) Edytowane 12 Lipca 2024 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji) 3
Wędrowiec.1984 Opublikowano 12 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2024 @viola arvensis Bardzo piękny wiersz, z pointą pełną nadziei. @Nata_Kruk Uwielbiam ten utwór. Ilekroć go słyszę, tylekroć mam od razu skojarzenia z klimatem Black Sabbath, a to przecież Budka Suflera. 2
corival Opublikowano 12 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2024 @viola arvensis Zdecydowanie bardzo ładny wiersz. Widać tu i opór i walkę i wielką nadzieję... To dobrze. Pozdrawiam :) 1
viola arvensis Opublikowano 12 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2024 @Nata_Kruk dobry utwor. Fajnie, że Ci zakołatał. I wzajemnie- pamiętając o tym, że drogą nie musi być łatwa żeby była dobra. @Wędrowiec.1984 dziękuję ❣ @corival dzięki, serdecznosci 1
FaLcorN Opublikowano 14 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2024 @viola arvensis Ładnie bez wiary biel to czerń i koszmary pozdrawiam 1
viola arvensis Opublikowano 14 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2024 @FaLcorN słusznie. Dziękuję❣ 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 15 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2024 schodzę dobrze że w siebie ale nie z tego świata jeszcze nie będę w niebie jeszcze nie pora na to rozpływam się wśród ludzi i nie wiem czy istnieję czy wokół jest świat złudzeń naprawdę coś się dzieje nie ważne co straciłam lecz wiarę zachowałam a prawda jest mi bliska gadają mi że mało? :)) 2
viola arvensis Opublikowano 16 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2024 @Jacek_Suchowicz pieknie ❣
Adaś Marek Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Doskonała recepta jak być sobą i tego się nie wstydzić. Także zabieram do ulubionych. Pozdrawiam :-) 1
viola arvensis Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2024 @Adaś Marek Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Rekomendowane odpowiedzi