Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @Bożena De-Tre żeby czymś ręce i głowę zająć :) "Rozejrzyj się wokół…" Rozejrzę :) Pozdrawiam z Sopotu, a jutro pozbieram muszelki :) @Alicja_Wysocka wiesz... śnieg to śnieg, zawsze co nieco można dolepić xD dzięki i dobrej nocy :) @Jacek_Suchowicz racja :) moje ulubione gry to sudoku i nonogram. Pozdrawiam :)
    • Władcza SŁUŻBA zdrowia :)  
    • @Somalija jednym z pomysłodawców złotych płyt na sondach Voyager 1 i 2 był Carl Sagan. czytałem jego powieść "Kontakt", to o kontakcie z obcą cywilizacją. a propos sond. one w skali kosmosu nie opuściły jeszcze tak naprawdę naszego podwórka. nie doleciały jeszcze do Obłoku Oorta,czyli resztek dysku protoplanetrnego,  który jest umowną granicą grawitacyjną naszego ukł słonecznego. albo bardziej naszego słońca.  za jakieś 25 tysięcy lat przebrną dopiero jeden rok świetlny...
    • @UtratabezStraty hej :) to, póki co, moje jedyne wiersze w tej tematyce... choć pewnie nie ostatnie. Kodeks karny, pracy, czy cywilny to moim zdaniem dobra podstawą do napisania jakiegoś utworu. Nie będę udawać, że się na prawie znam, ale się dokształcam, tak po prostu, dla siebie. Pisanie wierszy powoduje, że szukam nowych tematów, zazwyczaj bardzo życiowych i potem jak znajduję coś godnego uwagi to się w tym powolutku zatracam. Obecnie właśnie medycyna i prawo mnie zaciekawiły :) Praca kuratora musi być bardzo wymagająca, na pewno odpowiedzialna. Zawsze doceniam ludzi, którzy się tak trudnych zawodów podejmują i dobrze się z nich wywiązują.  Fajnie dowiedzieć się o Tobie troszkę więcej, także bardzo dziękuję za ten komentarz :)
    • Byłaś    Prawdą ukrytą W moim sercu   Byłaś   Delikatnymi promieniami słońca   Byłaś   Słodkim kłamstwem W pierwsze dni wiosny   Byłaś   Dniem który Nie nadejdzie tak szybko   Byłaś   Nocą która wiecznie trwa
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...