Amber Opublikowano 7 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2024 (edytowane) Kolego, jesteś jak sen z X faktor. Wszyscy takie wcześniej miewaliśmy, stoję w nim sama nago publicznie. Niezrozumiałam całej tej kwestii zgoła nieprzyjemne uczucie, ale przecież kto by do tego się przyznał. W tłumie przechodzisz tam i z powrotem, rozumiem jesteś bardzo zajęty. Spojrzenie mówi „to nic takiego już na ten temat czytałem wiersze” Może o tym już dawno pisałeś. A u mnie powtórka jak w Déjà vu. Stek wątpliwości to tylko moment, czas przebudzenia ze snu X faktor. Kto, by pomyślał być snem na jawie. Edytowane 7 Lipca 2024 przez Amber (wyświetl historię edycji) 5
Leszczym Opublikowano 7 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2024 @Amber a może to ten? Też niezły i przecież zupełnie nieobraźliwy ;)) 1
Amber Opublikowano 7 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2024 @Leszczym Bardzo się cieszę kolego po piórze, jesteś super. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam :) 1
Leszczym Opublikowano 7 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2024 @Amber No i przecież człowiek faktycznie czasem śni o ładnych kobietach ;)) 1
Amber Opublikowano 7 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2024 @Rafael Marius Miło że przeczytałeś. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam:) 1
Tectosmith Opublikowano 30 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2025 @Amber Ten tekst ma ciekawy, lekko senny rytm - jakby fragment rozmowy z własnym niepokojem. Lubię to przenikanie codzienności z poczuciem déjà vu, tworzy delikatny dysonans w tle. Pozdrawiam serdecznie. 1
Amber Opublikowano 30 Listopada 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2025 @Tectosmith Twój komentarz nadał drugie życie w przekroju mojej refleksji. Dziękuję Ci bardzo za ciekawy komentarz. Pozdrawiam serdecznie. 1
Rekomendowane odpowiedzi