hania kluseczka Opublikowano 4 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2024 podobno wystrzelałabym z procy wszystkie kotki które chcą się bawić w twoich wnętrznościach bo należysz tylko do mnie być może bez znieczulenia łyżeczkuję nasze dziecko pętelką na wysięgniku w trosce o ochłodzenie klimatu sponsorowane przez billa gatesa zapewne to ja notorycznie się przypierdalam i nie umiem ciebie całować przy ludziach opętanych maskaradą a ty ciągle mnie mylisz z innymi swoimi kobietami które zabiłeś 2
E.T. Opublikowano 5 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2024 @hania kluseczka Przeczytałam ten wiersz parę razy, jak się okazuje, nie w całości. Jest pełen ciekawych obrazów i wciąga w swój świat. Dopiero ułożywszy sobie w głowie ten obraz przewinęłam w dół. Chcąc wpisać komentarz dostrzegłam ostatni wers, który oddzielony od wiersza zupełnie zmienia jego sens, odwraca sytuację. Pozdrawiam. Ewa
poezja.tanczy Opublikowano 7 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2024 @hania kluseczka Bo na śmierć, i te zwyczaje Autorytet, się przydaje Ciężki wiersz Ale czytany z lekkim sercem :) Pozdrawiam miło, M.
hania kluseczka Opublikowano 7 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2024 @E.T. dziękuję za spostrzeżenie, to miało być erekcjato, czyli ostatni wers powinien zmieniać sens poprzedzającego go tekstu, czasem mi się uda, czasem nie :) @poezja.tanczy pozdrawiam :) o najcięższych kalibrach, o dziwo, pisze mi się najlżej;) 1
Rekomendowane odpowiedzi