iwonaroma Opublikowano 26 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2024 najczęściej szarpie po uszach doskonale go rozpoznasz zdarza się jednak piękną melodią słodkim głosem kojącą ciszą da o sobie znać konsternacją i szokiem po końcu 6
jan_komułzykant Opublikowano 26 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Moondog Opublikowano 26 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2024 @iwonaroma @jan_komułzykant trochę jest w tym racji że to takie "błędne koło" ja napisałem to tak Pozdrawiam 1
Marek.zak1 Opublikowano 27 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2024 Całe życie w konsonansie, to jak w cukierni. Niby fajnie, a wytrzymać trudno, więc te dysonanse mają zaletę, że po nich ciasteczka słodsze. Pozdrawiam 1
iwonaroma Opublikowano 27 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @jan_komułzykant :))) ale jazda:) super filmik. Dzięki @Moondog fajnie Ci wyszło :) Również pozdrowienia @Marek.zak1 no w sumie... to tak :) Również pozdrawiam @Rafael Marius dziękuję:)
Nata_Kruk Opublikowano 28 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... myślę, że większość z nas, jest w stanie (chyba), rozpoznać.. go.. Ten.. koniec.. intrygujący... :) Pozdrawiam. 1
iwonaroma Opublikowano 28 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Nata_Kruk :)ten dosadny dysonans z pewnością, gorzej z dysonansem ukrytym pod płaszczykiem milutkich dźwięków...:( Dzięki i również pozdrawiam @Leszczym :) dzięki 2
poezja.tanczy Opublikowano 28 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2024 @iwonaroma Bo po końcu, się poznaje No bo w końcu, się udaje Fajnie napisane Jest Twój styl :) Pozdrawiam miło, M. 1
iwonaroma Opublikowano 29 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @poezja.tanczy :) Dziękuję, również miło 1
Rekomendowane odpowiedzi