Dekaos Dondi Opublikowano 26 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2024 To taki z lekka zrymowany chaos wielbiciel napędu serc rozpoczął plantacje z pomocą mrocznego zaklęcia też nabył sadzonki wampirów choć małe wzdłuż czy w poprzek traktował z czułością dobrze rosły w ramach wdzięczności na pulsujących młodziach jednak nie szybciej szkoda podlewał maluszki magią oraz swoim płynem wykorzystywał każdą chwilę oczywiście w procederze miał swój interes spełnionych marzeń wiele nawet z pewną nostalgią był przekonany że warto wierzył że dzieciątka gdy dorosną zerwane umilą kubki smakowe rozkosznie mocno nawet wysysając ludzkie postacie a później z ich dzióbków do jego dzióbka oraz inne smaczne figle takie na przykład śnił o karmelkach z boskim smakiem ze skrzepłej krwi a jednak bajka na koniec smutna wilkołak paskud gałgan nicpoń przylazł nocą nie za dnia? zapyta ktoś no i po co? po czorta? no właśnie z umysłem biesa w kiszkach krwinkowo chrząkał wampiry z ziemi wyrywał osikę i czosnek wciskał żeby popełnić zło na własną zgubę uczynił też to przypadkiem wyżarł ze zbiorów→o wszystko pomieszał pomylił zaczęły grasować z krwi skrzepłej→ zbiry wyciućkały i zjadły wszystko wokół zgoła nawet plantatora krwią plując o łaskę rzęził próbował o litość wołać 3
Alicja_Wysocka Opublikowano 26 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2024 @Dekaos Dondi zaś inny plantator hodował pomysły nawoził drożdżami więc rosły na wyścig oddawał poetom bo skupy nie chciały poeci z ochotą do wierszy wstawiali Czytałam jak bajeczkę, mnie się spodobało, serdeczności :)
corival Opublikowano 26 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2024 @Dekaos Dondi Opowiastka z ukrytym morałem... Spodobała mi się . Pozdrawiam :)
Dekaos Dondi Opublikowano 26 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2024 @Alicja_Wysocka ↔Dzięki za pomysłowy wierszyk. Chociaż mnie raczej tak nagle nachodzi, bez hodowli:)↔Pozdrawiam:) *** @corival ↔Dzięki:)↔Ano zaiste, jakiś tam morał był – chyba – w zamyśle:)→Pozdrawiam:) 1
Rekomendowane odpowiedzi