Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 24 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2024 jakie to piękne kłaść się do snu z myślą że jutro będzie ładniej niż wczoraj i dziś że pokaże nam iż warto jest żyć bo horyzonty nie są tylko ciemne czasem coś się tli jakie to piękne budzić się widząc uśmiechy nie łzy czuć szczere ciepło od nich bijące słyszeć śpiew ptactwa szum drzew krzyk bawiących się dzieci które przedrzeźnia świerszcz jakie to piękne być świadkiem prawd którymi częstuje bezinteresownie kolejny ale inny dzień 6
befana_di_campi Opublikowano 24 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2024 @Waldemar_Talar_Talar Mądrze i bardzo przy tym ładnie :)
iwonaroma Opublikowano 24 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2024 Afirmacja życia - to lubię.
corival Opublikowano 24 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2024 @Waldemar_Talar_Talar Tym razem u Ciebie weselej Waldemarze. To dobrze. Pozdrawiam :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 25 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - miło że tak odczuwasz ten wiersz - dziękuje serdecznie - Pzdr.zadowoleniem. Witam - cieszy mnie twe lubienie - Pzdr.serdecznie. Witam - czasem trzeba radośniej spojrzeć na życie - miło że czytasz - Pzdr.uśmiechem.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 25 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - cieszy mnie twoje podobanie - jest miłe - Pzdr. Witaj - cieszy mnie twoje podobanie - jest miłe - Pzdr. @violetta - dzięki -
Rekomendowane odpowiedzi