hania kluseczka Opublikowano 22 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2024 jeździliśmy na wykopki zuzka nosiła we włosach czerwone maki co jej wujek (z kopalni) zerwał pod monte cassino a franek się ślinił do kombajna ziemia dudniła a on chciał być przodownikiem pracy bo stonka leżała w kościele wieczorem siadaliśmy przy ognisku i rozbierając z dzieciństwa lenina przez pięć lat układaliśmy plany na nasze niepodległe pod administrację m4 potem zrobiło się licho ktoś zrzucił marksa z piątego piętra i kiedy rączka rączkę myła zabrakło chleba na ideały serce waliło młotem a z głębin sierpa na okrągły stół wjechała solidarność jajników 4
violetta Opublikowano 22 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2024 Tekst ok, ale po co erekcjato tak na siłę
hania kluseczka Opublikowano 22 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2024 @violetta a skąd wiesz, że na siłę? uargumentuj 1
violetta Opublikowano 22 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2024 @hania kluseczka puentą nie pasuje, ale rozumiem, że macie z tego kasę:)
hania kluseczka Opublikowano 22 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2024 @violettapytam dlaczego ci nie pasuje, bo to, ze ci nie pasuje, napisałaś już w pierwszym komentarzu, możesz wyjaśnić? @violetta rozumiem także, że jesteś materialistką, ale nie każdy myśli o kasie i nią żyje, jak ty, czasami bywa i tak, że człowiek ma pasje, coś uwielbia, chce się zmierzyć, sam ze sobą i sam ze sobą powalczyć, ale tobie to obce, skoro przeliczasz wszystko na pieniądze
Nata_Kruk Opublikowano 22 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2024 @hania kluseczka ... teks podoba mi się i wiem, że ta forma ma na końcu.. zaskoczyć.. udało się, ale przymykam delikatnie jedno oko na słowo.. "jajników"... ;) Pozdrawiam.
hania kluseczka Opublikowano 22 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2024 @violetta ja swoje wygrane w konkursie erekcjato przeznaczam na fundacje pomagające zwierzętom, albo wydaję na jedzenie dla wolnożyjących kotów, dziwne to dla ciebie, prawda? @Nata_Kruk ja też przymykam, bo one są takie .. oklepane :) 2
violetta Opublikowano 22 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2024 @hania kluseczka spoko. Każdy ma jakieś zainteresowania i sposób na życie:)
hania kluseczka Opublikowano 22 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2024 @violetta nie, to nie jest spoko, że nie masz własnego zdania, którym rzucasz na lewo i prawo, którego nie umiesz uzasadnić i jeszcze kogoś oskarżasz o swój minimalizm i odbieranie/ odczuwania świata za pomocą pieniędzy 1
violetta Opublikowano 22 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2024 @hania kluseczka naszym panem jest Jezus, jemu zostawiamy troski. I nie mam własnego zdania, za mnie Jezus odpowiada:)
Amber Opublikowano 23 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2024 @hania kluseczka Wydumane erekcjato. Poprzednie były lepsze. 1
iwonaroma Opublikowano 23 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2024 Te jajniki to napór kobiet w politykę (i nie tylko).
hania kluseczka Opublikowano 23 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2024 (edytowane) @Amber erekcjato, nie jest tak prostą formą, jak wydaje się być bywają lepsze i gorsze chwile;) napisałam setki, wydawało mi się kiedyś, że erekcjato, może z 20% mojej pisaniny tje @iwonaroma :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @violetta strasznie to krzywdzące dla jezusa, że nie masz własnego rozumu, a chyba o to mu chodziło, żebyś miała i go używała. gdybyś zabiła kogoś, bez względu na okoliczności, także byś zwaliła winę na jezusa, ponieważ "to on za ciebie myśli"? każdy człowiek jest odpowiedzialny sam za siebie, po to masz mózg, aby nim poruszać, a nie szukać winnego twoich zachowań i czynów Edytowane 23 Czerwca 2024 przez hania kluseczka (wyświetl historię edycji)
Amber Opublikowano 23 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2024 @hania kluseczka To prawda bywają lepsze i gorsze, te lesze czytałam z przyjemnością:) Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi