Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 22 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2024 czy cisza ma duszę czy płacze uśmiecha się zna się na żartach wie co to smutek czy rozumie a może cisza to nic tylko pustka za którą nic nie ma co znaczy że jest niczym a nam wydaje się że jest wszędzie zawsze obecna lecz czy aby na pewno 3
Naj Opublikowano 22 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2024 @Waldemar_Talar_Talar ciekawe przemyślenia:) Ja akurat uwielbiam ciszę. Dla mnie cisza to chwila, w ktorej możemy usłyszeć siebie , również to, czego nie chcielibyśmy słyszeć... - cisza to prawda o nas, to głos naszej duszy Pozdrawiam:)
Rafael Marius Opublikowano 22 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2024 @Waldemar_Talar_Talar Trudne pytania. Ja nie znam odpowiedzi. Jednak warto je sobie zadawać dla ćwiczenia umysłu, odskoczni od codziennego życia.
iwonaroma Opublikowano 22 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2024 Jestem za pierwszą strofą:)
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 22 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2024 Wie pan, iż przyciągam braci mniejszych: szczególnie koty... Niech pan sprawdzi w internecie co to oznacza. Łukasz Jasiński
befana_di_campi Opublikowano 22 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2024 @Waldemar_Talar_Talar o to wypadałoby zapytać się owej ciszy o jej tzw. czucie... Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 23 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - miło że czytasz i komentujesz miło - dziękuje - Pzdr.cichutko. Witam - dokładnie tak - zawsze warto pytać zwłaszcza w poezji - Pzdr. Witam - nie kumam o co chodzi - ale za czytanie ślę ukłon - Pzdr. Witam - można pytać to fakt - miło że czytasz - Pzdr.
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 23 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2024 (edytowane) @Waldemar_Talar_Talar Właśnie, proszę pana, bo nie ma pan Duszy i dlatego pan nie kuma, niech pan przeczyta Pismo Święte Nowego Testamentu - wypowiedzi filozofa uniwersalnej miłości - Jezusa Chrystusa - są charakterystyczne i pełne głębi - to jest właśnie Dusza, miłej modlitwy w kościele (wymawiania wyuczonych na pamięć formułek). Łukasz Jasiński @Waldemar_Talar_Talar Otóż to: Zaprawdę, powiadam wam, dzieci moje, niedługo wstąpię do waszego domu... Szanowny Panie, serdecznie informuję Szanownego Pana, iż podczas kontroli energii domowej, będzie Szanowny Pan zobowiązany opłacić abonament. Z poważaniem inspektor Łukasz Jasiński I niech teraz pan przeczyta te dwa krótkie (przykładowe) - teksty i niech pan je opisze - jak je pan odbiera? Łukasz Jasiński Edytowane 23 Czerwca 2024 przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi