Leszczym Opublikowano 20 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2024 @Tectosmith spoko, spoko, fajnie że wpadłeś z wierszem ;)) 1
Deonix_ Opublikowano 23 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2024 Wiersz pełen wrażeń zmysłowych, zapachów, smaków, kolorów. Klimatyczny i ładny, ale cierpienie Peela jest w nim wyraźnie odczuwalne. Pomimo swojej długości interesujący, przez cały czas czytania czułam, że, to co opisujesz - obrazy, emocje, odczucia, sytuacje - są dla Ciebie ważne. Zatrzymuje na dłużej. Serdecznie pozdrawiam Deo 1
Tectosmith Opublikowano 25 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2024 @Deonix_ Bardzo dziękuję za miły komentarz i cieszę się, że wiersz się spodobał. Pozdrawiam serdecznie.
Wiechu J. K. Opublikowano 25 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @TectosmithCzasami tak lepiej. Pozdrawiam serdecznie. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Tectosmith Opublikowano 28 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2024 @Wiesław J.K. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie.
Kwiatuszek Opublikowano 28 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2024 @Tectosmith Tyle emocji w tych Twoich wierszach... Uzbierałeś już kolekcję na tomik wierszy " Duszą pisane". Pięknie, jak zawsze. Pozdrawiam Cię cieplutko:-))))
Tectosmith Opublikowano 1 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2024 @Kwiatuszek Dziękuję Ci bardzo. Przyznaję się, że nie jestem zadowolony z tego wiersza, ale cieszę się, że spodobał się Tobie. Pozdrawiam serdecznie. @Kwiatuszek Dziwne. Wydawało mi się, że opublikowałaś wiersz ostatnio, ale nie mogę znaleźć :-( 1
Kwiatuszek Opublikowano 1 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2024 @Tectosmith Mój ostatnio opublikowany wiersz to "Srebrna firanka". Póki co moja wena śpi, albo ma urlop :-))) Pozdrawiam Cię milutko:-) 1
Ewelina Opublikowano 1 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2024 @Tectosmith piękny wiersz, poruszający. Przeczytałam jednym tchem. Pozdrawiam serdecznie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Tectosmith Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2024 @Ewelina Bardzo Ci dziękuję i pozdrawiam słonecznie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Ewelina Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2024 @Tectosmith cała radość z czytania po mojej stronie. Pozdrawiam deszczowo dziś :)
Rekomendowane odpowiedzi