Triengel Opublikowano 18 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2024 Zapomnij proszę czym jest smutek Zrób coś czego nie robiłaś Wyznaczę Ci drogę pewną Ciężki bagaż doświadczeń na plecy zarzuć I wiedz że czasu na to poświęcisz Padniesz na twarz zmęczona Ale po chwili wstaniesz Wierzę w Ciebie! A gdy nie dasz rady Ja zawsze Ci pomogę A resztę drogi pokonasz sama Będę czekał przy mecie Gdy potkniesz się po raz kolejny I odniesiesz jakieś rany Wstań i idź dalej Wierzę w Ciebie! Obiecuję że ci się to opłaci Perspektywę na życie zmienisz Z uśmiechem na twarzy się obudzisz Wiem to z własnego doświadczenia Tylko proszę zacznij walczyć Cel będzie wciąż przed tobą Położenia nigdy nie zmieni Dasz sobie radę! Jeśli pod koniec się poddasz Nie wstaniesz i nie dotrzesz do mety Wszystko w błoto pójdzie Cofniesz się na początek Skąd ciężko wrócić na właściwe tory Wiem doskonale co mówię Wielokrotnie to przeżywałem Trzymam za Ciebie kciuki! A gdy jednak dotrzesz tu do mnie Cel upragniony osiągniesz Pełnią życia się nacieszysz Warto więc jest się namęczyć Bóle ciężkie znieść Albowiem taka droga jest Do pełnej samoakceptacji 3
Wędrowiec.1984 Opublikowano 18 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2024 @Triengel Tak jest, o poszukiwaniu siebie coś wiem. 1
Leszczym Opublikowano 21 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2024 @Triengel Podoba mi się tutaj prowokacyjna fraza, a przynajmniej ja tak tekst odbieram, że walcz walcz, bo wtedy mnie zdobędziesz i będzie wygrana :))) 1
żegnajcie Opublikowano 3 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2024 Ludzie, którzy sami siebie akceptują - nie mają żadnych kompleksów... Łukasz Jasiński
Rekomendowane odpowiedzi