Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 18 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2024 podarowałem serce i uśmiech a ty zadrwiłaś ze mnie pokazałaś horyzont wiatrów i burz podarowałem ci całego siebie ty wyśmiałaś mnie patrząc mi w oczy tak jak bym był niczym podarowałem ci rzeki bieg a ty zawróciłaś ją mówiąc płyń tak jak ja chce 7
corival Opublikowano 18 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2024 @Waldemar_Talar_Talar To już tyrania Waldemarze... Pozdrawiam :)
Rafael Marius Opublikowano 18 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2024 @Waldemar_Talar_Talar Nie pozostaje nic innego tylko się ulotnić.
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 18 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2024 Ojej... Łukasz Jasiński
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 19 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - miło że czytasz i komentujesz - Pzdr.serdecznie. Witam - dokładnie tak - miło że zajrzałeś - Pzdr. Witam - ano ojej - dzięki za przeczytanie - Pzdr. @Nata_Kruk - @iwonaroma - @MIROSŁAW C. - dziękuje serdecznie -
Leszczym Opublikowano 21 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2024 @Waldemar_Talar_Talar Ekstra !!!!
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 22 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - super owe ekstra - dzięki - Pzdr. 1
Rekomendowane odpowiedzi