Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Leszczym Opublikowano 5 Czerwca 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2024 A gdybym tylko mógł żonglowałbym w cyrku czterema długopisami (każdy inny, bo rozoogniony odmienną emocją) jednocześnie i dajmy na to tylko lewą ręką ku wielkiej radości gromowładnej publiczności. Seranon, 04.06.2024r. 10
befana_di_campi Opublikowano 5 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2024 Proszę spróbować. Ale cyrk to nie tylko wielka arena; również [niegdyś] podwórkowi kuglarze :-) 1
any woll Opublikowano 5 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2024 @Leszczym ja teź... pozdrawiam. 1
Leszczym Opublikowano 5 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2024 @Dagmara Gądek Twoja pozytywna opinia tutaj? Nie no, bomba !! Txs @befana_di_campi Alez tak właśnie ja akurat postrzegam poetę. Naprawdę w ten sposób. Nie chcę nikogo obrażać, ale już ładny kawałek temu doszedłem do wniosku, że robię w branży rozrywkowej. Po prostu tam. A jak tam no to stroję kuglarza ;)) @any woll Witaj w Klubie ;))
violetta Opublikowano 5 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2024 @Leszczym fajne takie cyrkowe:) lubię takie prawdziwe cyrki:) 1
Leszczym Opublikowano 5 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2024 @Dagmara Gądek no to skoro moje Ci przypadło no to bo ja wiem jestem zaszczycony? ;)) @violetta tylko, że ja akurat cyrki zmyślam ;))
Ewelina Opublikowano 5 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2024 @Leszczym za młodu byłam leworęczna:)) 1
iwonaroma Opublikowano 5 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2024 @Leszczym :) ja leworęczna przestawiona na prawą stronę;) I miałam jeden długopis z czterema kolorowymi wkładami - w jednym :) Ale w cyrku wszystko jest możliwe! :) 1
Leszczym Opublikowano 5 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2024 @Dagmara Gądek rozumiem, że Koleżanka tutaj nowa. Ogólnie mam zwyczaj zbierać tutaj takie książeczki. I póki mogę jestem w stanie za nie zapłacić... Ogólnie trochę opuściłem się w czytaniu... Ale ale jest ubaw jest fun i powiedzmy, że gra gitara, a że tylko na czterech strunach i śmiesznie może i chcą widzieć że nie tak zupełnie no to inna sprawa ;)))) @Ewelina ja też, ale stwierdzili że mam pisać prawą i tak zostało ;)))) 1
Starzec Opublikowano 5 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2024 @Leszczym optymistycznie z tą lewą ręką :) Pozdrawiam:) 1
Leszczym Opublikowano 5 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2024 @iwonaroma taki lajf takie czasy ale wychodzę z założenia, że nic nie wiem ;)) @Starzec trochę optymizmu ewentualnie może nie zaszkodzić ;) pzdr. M. 1
Leszczym Opublikowano 5 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2024 @Starzec świetnie, hurra i do przodu ;) 1
Starzec Opublikowano 5 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2024 @Leszczym oj, tak, tak, póki można za młodu:) 1
Ewelina Opublikowano 5 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2024 @Leszczym identycznie jak u mnie:))
Leszczym Opublikowano 6 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2024 @Ewelina a ładnie piszesz, czy bazgrolisz? @Starzecstarsi, czy starzy mają tutaj jeszcze sporo do powiedzenia ;))
Dared Opublikowano 6 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2024 @iwonaroma Pamiętam te długopisy, cztery w jednym, wow, teraz nawet szampony tego nie mają, ale lewą nie dałbym rady, prawą to ho ho ho 1
Leszczym Opublikowano 7 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2024 @Dared tak. Ale inna sprawa, że usiądziesz na chwilę, wprawisz się w stan open minded i wymyślasz nową emocję i masz jak w banku dużą nagrodę z socjologii ;)) @Dared no albo dużym i powszechnym tutaj zwyczajem medal że o jejku ;))
Nata_Kruk Opublikowano 8 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2024 @Leszczym .. za Iwoną... w cyrku wszystko możliwe... :) Słońca życzę, nie cyrków.. ;) 1
Leszczym Opublikowano 8 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2024 @Nata_Kruk no ba, otóż zaiste kuglarsko mam tego świadomość i pozdrawiam ulicę Laskową ;)) 1
Rekomendowane odpowiedzi