Triengel Opublikowano 29 Maja 2024 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2024 Wszystko bym zostawił Byle by znów móc wrócić Do tych przepięknych wręcz chwil Gdzie życie było lepsze Do tych przeszłych dni I tam na zawsze pozostać Pamiętam kiedy smak Czekolady inny był Słońce z rana uśmiechnięte Witało każdego dnia mnie Od rana do wieczora Biegałem beztrosko Po trawie sobie A w domu Ciepły obiad czekał I posłane łóżko w pokoju Sny takie miłe Że się wstawać nie chciało Kwiaty chętniej kwitły Zapachem swym złe myśli wygoniły Wyciszyć się było łatwo Bo o niczym wtedy nie myślałem Tak bardzo za tym tęsknię Jakże cudowne były to momenty Pełne wolności i radości Miło spędzonego czasu Samych dobrych wspomnień Niestety się to skończyło I do pracy znów wrócić trzeba... 1
befana_di_campi Opublikowano 29 Maja 2024 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2024 Myśl mądra, gorsze wykonanie.
Triengel Opublikowano 29 Maja 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2024 @befana_di_campi W jakim sensie gorsze?
befana_di_campi Opublikowano 29 Maja 2024 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Moim sensie, ponieważ jestem wymagającą czytelniczką Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ot, co!
Triengel Opublikowano 30 Maja 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2024 @befana_di_campi Aaa rozumiem, no jednak kazdy ma swoj styl pisania, i wiadomo jednemu może sie podobac, drugiemu nie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 30 Maja 2024 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2024 I tak też można... Łukasz Jasiński
Leszczym Opublikowano 31 Maja 2024 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2024 @Triengel no ale pamiętam jak wtedy się chciało być dorosłym, chodzić do pracy, mieć rodzinę i zarabiać ;)) Też nie było tak wcale kolorowo i ile w tym było niepewności siebie...
Rekomendowane odpowiedzi