Ten utwór został doceniony przez użytkowników. MIROSŁAW C. Opublikowano 25 Maja 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2024 słońce połyskiwało na ostrzu noża jak dzika pierwotna emocja przyprawiona listopadową szarością danse macabre gdzieś między dzień dobry a Szczęść Boże spływam purpurą jak baranek ofiarny i licytując powietrze czekam na cud a nocą na rozstaju dróg kurwy niczym zaczarowane wiedźmy w oczekiwaniu na rytuał symbolicznego oczyszczenia domagają się światła i głosu tymczasem ja podaję algorytm wyszukiwania i ulegam dychotomii myślenia po raz pierwszy mam poczucie własnej małości o świcie oprawca odchodzi tęczą w kierunku fioletu 9
beta_b Opublikowano 25 Maja 2024 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2024 Jest napięcie, obrazy, energia. Obrazy bardzo dobre. Warto było się zatrzymać. I przyszła myśl, że kurwy niczym zaczarowane wiedźmy stworzyli poniekąd mężczyźni. Pozdrawiam, bb 2
MIROSŁAW C. Opublikowano 25 Maja 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To prawda. A jak wiadomo - kto jest bez winy... Dziękuję za komentarz. Pozdrawiam. 1
Wędrowiec.1984 Opublikowano 25 Maja 2024 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2024 @beta_b W sumie, chciałem napisać coś bardzo podobnego. Chociaż nie lubię wulgaryzmów w wierszach... No razi ta kurwa :-) Ale reszta ma bardzo fajną symbolikę. Podoba mi sie. 2
violetta Opublikowano 25 Maja 2024 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2024 Niech upadnie ten Babilon, czekam na piękny świat:) 1
Kamil Olszówka Opublikowano 25 Maja 2024 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2024 Ten wiersz jest na swój sposób genialny... Wyrazy uznania!
Lidia Maria Concertina Opublikowano 25 Maja 2024 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2024 @MIROSŁAW C. Świetne! Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
MIROSŁAW C. Opublikowano 25 Maja 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2024 Ten wulgaryzm to konieczne minimum, aby oddać charakter czasu i miejsca wydarzeń. Dziękuję bardzo za wszystkie ślady zainteresowania, pozdrawiam. 1
MIROSŁAW C. Opublikowano 27 Maja 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2024 @Dagmara Gądek Dziękuję, pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi