Ten utwór został doceniony przez użytkowników. kwintesencja Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Użeram się. W sepii się nuża Familok z widokiem na hasiok I szklano-ceglany eklektyzm Obmierzło. Zamarło. Trwa burza. Ogólnie jest bieda – zapijam Maszkety kupiłam na zeszyt To miasto nic więcej nie skrywa Buzuje lub łapie za gardło 19
andreas Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2024 @kwintesencja Tak dobrze napisane, że z tej beznadziei zacząłem rozglądać się za sznurem i jakąś gałęzią... 1
kwintesencja Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2024 @andreas dziękuję, że tak uważasz, lecz nie ukrywam, że martwi mnie druga część komentarza, nie chciałabym mieć Cię na sumieniu wiesz ;) 1
wierszyki Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Śląsk coraz przecie ładniejszy;) Na zeszyt i familok to chyba synonimy;) Bardzo bardzo :) 1
kwintesencja Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2024 @agfka masz rację, zdecydowanie zmienia się na korzyść :) pozdrawiam serdecznie
Jacek_Suchowicz Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2024 familok staje się historią co to jest hasiok już nikt nie wie maszkiety bajtly zajadają a zeszyt w szkole jest zapewne a bieda gdzieś tam na uboczu wśród tych co mają z sobą problem fakt są wyjątki to nie znaczy że jak na razie to jest dobrze :) 2
jan_komułzykant Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2024 a miałem nadzieję na trochę gwary, jak przeczytałem "i szklano" :) ale i tak dobry, wyrazisty wiersz. Pozdrawiam. 2
kwintesencja Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2024 @Jacek_Suchowicz dziękuję za wersy :) pozdrawiam serdecznie:) @jan_komułzykant dziękuję Ci :) miło mi bardzo, pozdrawiam serdecznie
kwintesencja Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2024 @ja_wochen@violetta@iwonaroma dziękuję Wam za serduszko i serdecznie pozdrawiam!
andrew Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2024 @kwintesencja Trzeba je kochać, aby tak napisać. Pewnie z wzajemnością. Pozdrawiam serdecznie Miłego dnia 1
kwintesencja Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2024 @andrew coś w tym jest, chociaż to jest trudna miłość:) pozdrawiam Cię i życzę pięknej niedzieli:) @Leszczym@MIROSŁAW C. dziękuję Wam za serduszka, pozdrawiam i miłej niedzieli życzę 1
[email protected] Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2024 @kwintesencja Zeżarł Kopalnioki nim zrobił dwa kroki! Miłego dnia, krótko a pięknie!
Leszczym Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2024 @kwintesencja Proszę proszę bo świetny tekst. Pozdro. 1
kwintesencja Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2024 @[email protected] dziękuję bardzo @Leszczym miło mi bardzo :) 1
Starzec Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2024 @kwintesencja dobry wiersz i choć Śląsk znam tylko przejazdem:), to sepia mówi wiele ( choć wydaje mi się, że to już w pewnym sensie chyba melodia przeszłości). Pozdrawiam:) 1
poezja.tanczy Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2024 @kwintesencja Miasto żyje, i doradza Śmierć się śmieje, miasto zdradza Pięknie, jak to u Ciebie Zawsze warto wrócić Pozdrawiam miło, M. 1
kwintesencja Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2024 @befana_di_campi dziękuję Ci pięknie i pozdrawiam! @Starzec dziękuję :) na pewno wiele się na przestrzeni lat zmieniło, Śląsk się troszkę rozjaśnił, ale nie aż tak bardzo i wcale nie wszędzie… pozdrawiam serdecznie @poezja.tanczy niezwykle mnie to cieszy, że wracasz, pozdrawiam Cię 1
poezja.tanczy Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2024 @kwintesencja Na odwrotność, stosowanie Takie dalsze, zapoznanie Już gratulowałem Ci tego wiersza Ale ponawiam, jest za co! Pozdrawiam miło, M. 1
kwintesencja Opublikowano 16 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2024 @Andrzej_Wojnowski@Tectosmith dziękuję bardzo za serduszka :) pozdrawiam serdecznie!
Rekomendowane odpowiedzi